Kako se ljube znakovi u Zodijaku?

 

 

Priredila astrolog Ana Savovic

 

Ovan

Ovnovi su poznati po strasti i ozbiljnosti, a otprilike takav je i njihov poljubac. Oni se ljube na nezaboravan način, super se ljube i svoju strast prenose i na partnera.

 

Bik

Oni su, uz Vagu, najosećajnija duša zodijaka. Takvi su i njihovi poljupci – nežni i vrlo romantični. Usne su im uvek meke, a poljupci koje ostavljaju još dugo se pamte.

 

Blizanci

Oni žive u sadašnjem trenutku. Puno razmišljaju o svemu pa tako i o poljupcu. Um im je jako bitan zato im je ono pre poljupca važnije od same tehnike.

 

Rak

Senzualnost je jedna od njihovih glavnih odlika, a takvi su i njihovi poljupci – dugački i senzualni. Vole se maziti uz poljubac pa tako rade i rukama i usnama, što drugu stranu ostavlja bez daha.

 

Lav

Lav voli svetla pozornice pa je poljubac novi način da se pokaže i dokaže. Često više misli na sebe nego na partnera i zahteva aplauz. Ipak, poljupci su mu često izrazito strastveni i žestoki.

 

Devica

Devica je radoholičar koji voli red i disciplinu. Ponekad joj je teško da se opusti, ali kada je sigurna u svoje osjećaje, poljupci su joj divni, jer dolaze ravno iz srca. Budite sigurni da se Devica neće poljubiti ako nije sasvim sigurna da to želi.

 

Vaga

Vaga je zavodljiva i lepa osoba. Ako fizički i ima kakav jači nedostatak budite sigurni da će ga nadomestiti svojim senzualnim umom. Vaga uvek zavodi, a tako i svojim poljupcima, voli se poigravati i navlačiti.

 

Škorpion

Škorpioni su čista strast. Često ih privlači magija i tajanstvene strane života. Kada vas ljube, kao da vas opčinjava njihova strast i dubok pogled pre poljupca pa ćete se osećati kao – začarani.

 

Strelac

Strelac je uvek u pokretu, vrckav i avanturističkog duha. Takvi su mu i poljupci – pomalo površni i vrckavi. Ipak, kada se odluči duboko koncentrisati ili ga na to podstakne neki duboki osećaj, podariće vam strastveni poljubac kojeg još dugo nećete moći izbaciti iz misli.

 

Jarac

Jarčevi uvek misle o tome šta želi njihov partner i uvek se potrude da udovolje partneru. Želite li nekoga ko će slušati vaše zelje o tome gde da vas mazi i kako da vas ljubi, svakako izaberite Jarca. Zato su njegovi poljupci jako, jako seksi.

 

Vodolija

Vodolija voli igrice i to u smislu zavodljivih priča i ponašanja pre poljupca. Oni voli zavoditi i biti zaveden i to na sve načine. Zato mu je poljubac uvek pomalo neobičan i inventivan.

 

Ribe

Njena strast ne poznaje granice. Njeni poljupci golicaju maštu i navode na greh. Ko okusi usne jedne Ribice teško da će mu bilo koje druge biti toliko slatke.

 

Priredila astrolog Ana Savovic

 

Zithromax for sale