Jednostavan način kako ojačati svoju auru i duhovnu energiju – pomoću svojih RUKU!

U svakom od nas je moć iscjeljivanja. Kad se porežemo, naše tijelo zacijeli ranu. Kada plačemo, naše srce i um počinju se smirivati ​​i mi se utješimo. Svi imamo ovu urođenu sposobnost iscjeljivanja unutar nas, samo se moramo sjetiti da je ona tamo.

Naša su tijela nevjerojatna umjetnička djela. Čak i dok sjedite i čitate ovaj članak, stotine tisuća procesa se događa unutar vašeg tijela kako bi ono funkcioniralo uspješno, piše Forever conscious.

Takav inteligentni stroj treba hranu, njegu i zaštitu, zbog čega je najvažnije dobro se hraniti, vježbati, biti na svježem zraku, unositi dovoljne količine vode i dovoljno spavati.

Ali mi imamo ovu drugu stranu koja se ne može zanemariti, duhovnu stranu koja se također treba njegovati.

Zapravo, možete jesti svu najzdraviju hranu na svijetu i vježbati svaki dan, ali ako se niste obratili svom duhovnom jastvu, nikad nećete biti uistinu zdravi.

Vaša duhovna energija proizlazi iz vašeg tijela i ona vam daje taj blistav sjaj ili auru. Možda ste svjedočili ovom sjaju ili auri na sebi ili drugima. Možda ste čak i osjetili da se iz vašeg lica emitira u svijet.

Vaša duhovna energija treba biti njegovana i zaštićena koliko i fizičko tijelo, ali vrlo često je zanemarena. Vrlo često se ne uspijevamo uskladiti s našim duhovnim ja i ne uspijevamo uistinu poštovati ovu našu energetsku stranu.

Ova naša energetska strana vlada našom intuicijom i naš je unutarnji kompas. Pomaže nam da se osjećamo povezano s nečim većim od nas i pruža nam vodstvo kroz život.

Ako se osjećate iscrpljeno unatoč tome što dobro spavate, ako vam je teško pronaći radost iako sve u vašem životu ide dobro, to bi moglo biti zato što trebate obnoviti i nadopuniti tu duhovnu energiju.

Ostali znakovi koji govore da trebate obnoviti svoju duhovnu energiju uključuju:

Osjećaj da niste na pravom mjestu ili kao da ne pripadate ovdje
Nedostaje vam životnog entuzijazma, iako postižete svoje ciljeve
Osjećate se kao da vam nedostaje svrha
Želite osjetiti, vidjeti i razumjeti život na dubljoj razini
Osjećate se tjeskobno
Snažan način obnavljanja ove duhovne energije je poslati sebi iscjeljujuću energiju. Svatko to može učiniti, a evo kako to funkcionira:

Korak # 1:

Pronađite mirno mjesto gdje vas ništa neće uznemiravati. Lezite ili sjednite uspravno na stolcu. Zatvorite oči i 5 puta duboko udahnite.

Budite sigurni da dišete duboko u trbuh, a ne samo u prsa.

Korak # 2:

Držite ruke u molitvenom položaju i lagano pritisnite prste i dlanove. Dignite ruke tako da dodiruju središte vašeg čela ili trećeg oka, a zatim ih spustite tako da dodiruju vaš srčani centar.

Na području vašeg čela i prsa nalaze se dvije snažne čakre (treće oko i srčana čakra) i taj će pokret pomoći da se aktiviraju.

Korak # 3:

Sada lagano počnite trljati ruke dok ne postignete neku vrstu topline. Položite desnu ruku preko središta srca i lijevu ruku preko pupka.

Ponavljam, to su snažne čakre koje će se puniti kroz vaše ruke.

Korak # 4:

Držite oči zatvorene i zamislite iscjeljujuću bijelu svjetlost koja iz vaših ruku prelazi u vaše tijelo. Vizualizirajte svjetlost koja teče kroz vaše tijelo i iscjeljuje vas, obnavlja i puni sve vaše energetske centre.

Zamislite svjetlost koja ide do vrhova nožnih prstiju i do samog vrha glave. Možete čak vizualizirati bijelo svjetlo koje zrači iz vašeg tijela i oblikuje zaštitni sjaj oko vas.

Korak # 5:

Kada osjetite da ste primili dovoljno energije bijele svjetlosti, otvorite oči i lagano protresite ruke.

Ustanite i lagano protresite svoje tijelo ili se lagano rastegnite kako bi se pokrenula cirkulacija.

Korak # 6:

Popijte veliku čašu vode i nastavite unositi dovoljnu količinu vode ostatak dana.

Ovo je vrlo brz i jednostavan način slanja iscjeliteljske energije vašem tijelu i pomoći će vam da odmah napunite svoju duhovnu energiju. Za najbolje rezultate, iscjeljujte se svakodnevno najmanje tjedan dana, najmanje 15 minuta.

Izvor: Suzana Prnjak -atma

Zithromax for sale