BOLJE SE NIKAD NE UDATI NEGO ZAVRŠITI SA NJIMA: Muškarci iz ova 3 znaka su najgori muževi

Ako se može verovati zvezdama, muškarci rođeni u sledećim znakovima jednostavno nisu za brak.

Prema Zodijaku, vodeni znakovi se smatraju pasivnim bračnim partnerima, vatreni ljubomornim i posesivnim, a vazdušnim liberalnim. Zemljani su veoma kritični, a kao dobra osobina navodi se njihova otvorenost.
Pripremio: Aleksandar Tomić
A ova tri znaka su ocenjena kao ubedljivo najgori muževi.

Devica

Iako to vešto kriju, pripadnici ovog znaka su veoma ljubomorni i nesigurni. Device svoje slabosti počinju da pokazuju vremenom, odnosno u trenucima kada misle da su se dobro “osigurali”. Obožavaju da kontrolišu i manipulišu, zbog čega ne predstavljaju idealne bračne partnere.

Bik

Bikovi su velike karijeriste, a u stanju su da posao stave ispred braka i dece. Oni su odgovorni, te su u stanju da zbog posla ostanu kasno uveče u kancelariji, umesto da sa svojom ženom provedu prijatno veče. Oni su u isto vreme pravi hedonisti, poznati su po svojoj galanciji, čime osvajaju svoju partnerku. Oni je mogu obasipati skupim poklonima i najlepšim komplimentima, ali joj neće pokloniti ono što je najvrednije – vreme za svoju suprugu, odnosno najvažniju ženu u njegovom životu.

Ribe

Ribe se često same katapultiraju u zatrovanu vezu. Muški pripadnici ovog znaka su poznati po svom beskrajnom razumevanju i senzibilnosti, zbog čega odaju utisak savršene osobe sa kojom bi neko proveo život. Nažalost, često nalete na pogrešnu osobu, onu koja ne zna da ceni sve njihove kvalitete. S obzirom na to da su i veoma lakoverne, Ribe prihvataju krivicu, a zbog toga su neverovatno nesigurni.

Izvor: superzena

Zithromax for sale