HOROSKOP ZA VIKEND: šta nam u nedelju donosi Mesec u znaku Strelca (do 23. oktobra 2017.)

Horoskop za vikend predviđa turbulentne dane ljubavi i poslovnih izazova, a evo šta će nam doneti Mesec u znaku Strelca u nedelju!
Pripremio: Aleksandar Tomić
Horoskop za vikend predviđa turbulentne dane ljubavi i poslovnih izazova, a evo šta će nam doneti Mesec u znaku Strelca u nedelju!
“U petak ćete napokon doći do toga što zaista želite u životu, ko ste, što je vaš san i s čim je u vezi”, dodaje. I upozorava da u petak takođe moramo biti oprezni kad razgovaramo s drugima jer razgovor vrlo brzo može skrenuti u neželjenom smeru, čak dovesti do prekida veze s tom osobom. Zato je najbolji način da iskoristite energiju petka zaranjanje unutar sebe da ustanovite ko ste zapravo.

U subotu je Mesec u Škorpiji u trigonu s kironom u Ribama. “Kiron je ranjeni iscelitelj u astrološkoj karti. On predstavlja dio sebstva koji je ranjen, a kad ga transformišete, postaje vaša najveća snaga”, objašnjava G. Scott. Mesec je istodobno u inkonjunkciji s Uranom u Ovnu. “Subota je dan za ‘brza rešenja’.
Sunce u znaku Škorpije
Imaćete želju kompenzovati prošla razočaranja ili uzrujavanja pomoću ‘brzih rešenja’, sredstva koja pomažu da izbegnete vlastite osećaje ili promenite kako se osećate”, upozorava astrolog. Osobe sklone zavisnostima treba posebno da pripaze danas. Zbog naglašenog znaka Škorpije osećaji će biti vrlo duboki i intenzivni, što bi moglo izazvati probleme i osobama narušena mentalnog zdravlja. “Imate li snage, u subotu se suočite s onim što se događa unutar vas”, kaže G. Scott.

Nemojte to poricati, nego odlučite ili učiniti nešto s tim u vezi ili pustiti da osećate to šta osećate i čekate da osećaj prođe, savetuje astrolog. Najgore što možete napraviti jeste da podstaknete osećaj reakcije i sklonosti stvarima kao što su alkohol, rizičan seks, mahnito kupovanje. Veći napredak postižete ako sebi dopustite da osećate i prođete kroz to nego da osećaj negirate i na njega reagujete određenim načinima ponašanja – jer zbog njih ostajete zaglavljeni, oni vam ne pomažu napredovati ili rešiti neki osećaj. To može samo suočavanje s njim.
Mesec u nedelju ulazi u Strelca, menjajući usmerenje prema istraživanju okoline. Sunce ulazi u Škorpiju, pojačavajući ionako snažan trenutni naglasak na energiji tog znaka. Sliku pomalo uravnotežuje Mars koji ulazi u Vagu. “U nedelju ćete biti optimističniji kad je reč o vašoj budućnosti i budućnosti vaših veza”, kaže G. Scott. Takođe, biće vam lakše stvari videti s gledišta druge osobe, što ostatak nedelje niste mogli jer ste bili duboko zaokupljeni sobom.

S druge strane, Marsovim ulaskom u Vagu idućih nekoliko nedelja moglo bi vam biti teško doneti brze odluke. Mars je vladar Ovna, znaka koji zna što hoće i želi to odmah, bez obzira na eventualne prepreke. Mars u Vagi mora pristati na kompromis: Vaga je doslovno potpuno suprotna Ovnu i pri ostvarenju svojih želja obzirna je prema drugima. Zbog toga je Mars u ovom položaju u pat-poziciji te pri donošenju odluka treba pre svega imati na umu sebe ili druge.

Izvor: Sensa klub

Zithromax for sale