Horoskop za Sunce u Devici i trigon sa Plutonom – kako da koristite žensku energiju od 7. do 9. septembra 2017. godine

Povoljni planetarni tranziti i aspekti pozivaju nas na aktivnost!
Pripremio: Aleksandar Tomić
Sunce u Devici je u trigonu sa Plutonom, što će od danas, te preko vikenda doneti jednu specifičnu energiju, koja menja stvari, kada može da dođe do trasformacije, do snažne radne energije koja vodi ka ostvarenju cilja, ili ka uspehu. Ovo je aspekt i moći, jer Plutonu u Jarcu može nekima doneti da uz njih budu moćne osobe, da ih pridobiju, a onima koji imaju moć, da tu moć pokažu.

Zato ako imate neku težnju, ispred sebe danas je dobro da pristupite tome na drugačiji način. Danas je dan 7. te je dobro u 19.07h tražiti pomoć od anđela za ono što želite. Važno je da molba potiče pravo iz srca.

Kako je Mesec u Ribama važno da verujete najpre u to što želite, ili da bar optimistički krenete ka tome i da se danas pripremite za promene. Posebno što je danas lunarni dan koji je dobar i za ljubav, zadovoljstva, naročito ljubav partnersku, bračnu, koja se može pojačati. Dobar je za davanje, posebno emocija, jer to podstiče izobilje i životnu radost.

Ženska energija je jaka i plodna. Dobar je dan za senzualna uživanja i radovanje životu. Ako ga ne osećate, onda je to znak da su neophodne promene i da je dobro da s njima krenete već od sutra, te u narednim danima.

Mesec u poslepodnevnim satima ulazi u Ovna i strasti se pojačavaju. Dobro je da to budu ljubavne strasti, koje su jače kada je pun Mesec, nego da dođe do ljutnje i konflikta, koji bi se odrazio kroz prebacivanja, zamerke, oštru kritiku, jer je Mars u Devici.
Na dan 8. septembra 2017. godine budite i aktivni, radni, preduzimljivi i hrabri. Mesec će biti u Ovnu, te su aktivnost i polet važni, da se stvari kreću napred. Posebno u večernjim satima, kada Mesec može dobro da utiče na ishod stvari. Tada je u trigonu sa Venerom u Lavu.

Tada pozitivna energija, pozitivne emocije, privlače i pozitivne ishode, posebno vatrenim znacima: Ovnu, Lavu, Strelcu – Lavu na prvom mestu, zbog uticaja Venera, kao i povoljnog tranzita Sunca, koji je u trigonu sa Plutonom. Ovo važi i za osobe sa podznakom u Lavu. Njima može doći do poboljšanja i nekom pozitivnog preokreta na finansijskom planu, posebeno preko osoba iz inostranstva.

Na dan 9. septembra će se takođe osećati ovog puta izuzetno pozitivan uticaj Sunca i Plutona, koji su egzaktno u trigonu. Ovo je posebno povoljan dan za veći preokret i uspešne novine! Numerološki ovo je dan 1. i to trostruke jedinice 111, a astrološki Mesec je u konjukciji sa Uranom u poslepodnevnim satima i u trigonu sa Merkurom Lavu, tako da su moguće brze, iznenadne, neoekivane novine. Kako je Mars u Devici, aktivnost, rad, pokeret, neka vrsta preduzimanja poduhvata i zalaganja važni su za veće novine i promene. Prilagođavajte se brzo okolnostima i slušajte intuiciju koja vam može pomoći u tome, da velike preokrete i promene postignete i da one budu uspešne. Energija je jaka i aktivna, kreativna, stvaralačka, a mogućnost uspešnosti velika.

Izvor: Svetlana Milenković-Filipović

Zithromax for sale