Horoskop za SEPTEMBAR 2017. godine

Prvi dan Septembra Sunce je u lepom aspektu sa Mesecom iz Jarca što kod mnogi znakova može dati težnju za sigurnim emotivnim skladom sa partnerima u ljubavi ,roditeljima ,društvenim profesiionalnim uspesima, ekonomsko blagostanje ,psihička i fizička energija,pravedno rasudjivanje,.
Pripremio: Aleksandar Tomić
Uspeh u trgovini politici ,ekonomiji administraciji. Mogu se kod nekih osoba dešavati nedefinisani tokovi jer je još uvek Merkur retrogradan do 5 Septembra kada kreće direktno iz Lava pa će ponovo doneti realna rešenja i konkretne dogovore potpise i sve akcije što su vezane za Merkur u periodu od 10 d0 30 Septembra kada bude u Devici. U poslednjoj nedelji Septembra Merkur će biti aspektovan sa Saturnom iz Strelca što nije baš lak aspekt koji može da nas stavi na svršen čin i ukaže na to da smo doneli pogrešan sud za nesto pogrešna dijagnoza ,teško se ispoljavaju osećanja ,depresija ,melanhonlija ,sukobi mišljenja. Mars će napustiti Lava i preći u Devicu 5 Septembra što nije baš lako sa Marsom u ovom znaku jer on u ovom znaku daje veliki egoizam ,nikome ne dozvoljava da se protivreči ,zabada nos u sve detalje , guši svoju agresivnost ,nervozan je ,ima problema sa seksualčnošću, lukavi diplomata koji je odličan u poslu. Venera planeta ljubavi i imetka će biti u Devici od 20 Septembra do 13 oktobra što će mnogi osetiti opreznost ,promišljenost, diskretnost sa stalnim analiziranjem svog ljubavnog i materijalnog života . Pluton iz Jarca će sve vreme biti naklonjen za razna duboka poniranja u sebe sa naglaskom za transformacjom nečega što nam stoji na putu do uspeha i on kreće direktno od 28 Septembra pa imamo dobru šansu skoro ceo mesec da radimo na sebi da bi se sve nekako menjalo oko nas na bolje ili na gore što ovisi o toga šta radimo ili ne radimo. Uopštena prognoza za pojedinačne znake!!!
OVAN kod vas se dešavaju pozitivna postizanja uspeha na poslu i veći materijalni priliv novca oko sredine meseca moguće od partnera u saradnji , porodice i od partnera u ljubavi. Već posle 5 se razrešavaju administrativni poslovi i privatnici mogu da posluju odlično. Moguć odlazak u inostranstvo posle 15 Septembra ili saradnja sa strancima ,firmama vama donosi marerijalni napredak. Emotivno je takodje pozitivno i ako vam se desi ponuda za brak ne preporučuje se mnogo dvoumljenja. Nećete zažaliti . Povedite računa o ishrani stomaku i eventualno krvni pritisak.
BIK za vreme vladavine Device kod vas je odličan uspeh na poslovnom polju . Ako ste već zaposleni onda možete očekivati napredak dok nezaposleni mogu sigurno očekivati posao u nekoj široj organizaciji ili u privatnoj firmi . Sredinom meseca je naglašeno putovanje za one koji rade i zive u inostranstvu ili tek kreću tim putem. Uvećanje finansija sa strancima ili u inostranim firmama. Emotivno je dosta naglašeno sa puno neznosti i ljubavni ponuda i ako vam se nudi neka devica možete biti sigurni da ima ozbiljne namere. Kod pojedini Bikova mogu biti izražene tajne veze. Zdravlje je dosta stabilno mada kada je vladavina Device u pitanju treba čuvati stomak.
BLIZANCI vi imate malo tezi mesec na poslu u početku meseca zastoj odmerenost racionalnost a kada sredinom meseca krene nervoza svadja mada za to i nema nekog bitnijeg razloga jer će mesec biti dosta uspešan . Neki novčani dobitak bi mogao da pristigne posle 10 u mesecu dok bi mnogi blizanci mogli da Kupuju menjaju svoj automobil ,druže se ili krenu da menjaju kućno okruženje. Prestoji vam uspeh u svim vidovima komunikacije . Neki mogu započeti novi posao uz pomoc neke osobe. Emotivno neke osobe se zaljubljuju a već sredinom meseca mogu se desiti svadje. Kako god bili u vezi ili tek nešto da se dešava na tom polju treba izbegavati konflikte. Pazite na genitalije i fizičke povrede.
RAK ako imate mogućnosti za privatan posao sada je pravo vreme da ga pokrenete imate blagoslov planeta. Ovo je jedan od boljih meseci za vas pa ga iskoristite . Finansiska situacija je vrlo povoljna posebno u drugoj polovini meseca. Ako imate priliku za odlazak u inostranstvo ili posao sa strancima bilo bi dobro da to malo prolongirate i tek od druge polovine Oktobra pa naredni godinu dana sve organizujete. Emotivno od druge polovine Septembra se kokreće lepa ljubavna priča koja može da vas odvede u ozbiljnu vezu ili brak. Više se krećite na svežem vazduhu i obratite pažnju na pluća.
LAV ma koliko god se vi trudili i pokušavali da iskočite iz jezera vi sve dublje ronite i plivate a da nemate ništa konkretno da se uhvatite. Vaša želja da nešto uspešno uradite vi baš sada možete napraviti katastrofalnu grešku. Bilo bi dobro da se obratite nekome za savet ili pomoć. Postoje povremeni periodi od 6 do 18 kada možete nešto i dobro završit sa finansiskim dobitkom.NI emotivno nije baš najbolja situacija jer ste pod tenzijom što kod vas pokrece provokaciju i svadje koje mogu biti izazvane sa dugoročnim posledicama. Ovaj mesec će prosto izbaciti sve probleme na površinu za koje ste bili mišljenja da se vama neće nikada desiti. Nešto iz prošlosti što ste odgurnuli sada vam se opet vraća pa pazite ponovo šta radite da vam posle ne žalite. Potrebne su lekarske pretrage .
DEVICA iako je ovo vaš mesec vi možete imati neki neprijatnosti zbog Marsa koji će od 5 Septembra biti u vašem znaku. Poslovna sfera bi mogla biti ugrožena bez obzira koliko vi snage i energije ulagali pa samim tim ni finansije nisu naklonjenje i prosto neki maleri mogu da se dešavaju. Kontrolišite vaše strahove i svadje sa nadredjenima na poslu da nebiste ostali bez posla. Poslednji deset dana u mesecu bi sve moglo da krene na bolje posebno Devicama koje su u uslužnim delatnostima ,turizmu, novinarstvu, trgovini. Emotivno se samo prebacuje lopta sa jednu na drugu stranu pa ako se ne postigne kompromis moze doći i do razlaza. Slobodne Device mogu krajem meseca upoznati nekog novog i stupiti u vezu ako su sami dok zauzeti treba da budu tolerantni. Zdravstveno stomačni virusi ili povraćaj neke stare bolesti.
VAGA nejasne situacije ili neke nelegalne radnje mogu da vas uvedu u nesigurnost i razapetost sa više strana da ni vama više nije jasno šta je prioritet. Poslažite sve po prioritetu i tako krenite napred. Najbolji period za razrešenja je u drugoj polovini meseca. Neki sukobi ,sudska rešenja ,finansiske prilike su aktivne čitavi mesec dok je moguće putovanje povoljno prve polovine Septembra. Emotivno prestoji raščišćavanje ,sukobi ,nervoza koji će se isplatiti na kraju jer dobijate saznanje na čemu ste. Mnogima je moguća strasr bez obzira gde da se nalazite kod kuće na odmoru na putovanju bez obzira bili u vezi ili braku. Potrebno je izbegavati slatkišei čuvati se razni infekcija.
ŠKORPIJA kod vas prestoji napokon razrešenje neke priče kada je posao u pitanju ili nešto što ima veze sa zakonom u periodu druge polovine Septembra. Kada krene vaš vladar Pluton direktno sami kraj meseca gde pokreče finansije ,posao troškove ili zasuženi godišnji odmor posle svih napora i stresova. Emotivno se razrešavaju nesuglasice i sve kreće tokom koji ste vi želeli i šta vas usrećuje Bez obzira na sva dešavanja ovaj mesec je ipak povoljan za vas.. Radite vežbe za ledja.
STRELAC iako ste vi optimista i hrabri ovaj mesec će kod vas da se jave strahovi i potreba da neko brine o vama . Strah od prezivljavanja i smrti samo je figurativan u ovom mesecu uz vašu ambiciju i moć vi na kraju završavate svoje ciljeve. Potera da budete sigurni bi u ovom mesecu mogla da vam otvori vrata poslovne i materijalne sfere. Kako vi imate kod sebe avanturu i rizik sada baš treba da se odlučite da rizikujete kako na poslovnom tako i na emotivnom polju. Za sve koji su u vezi ili tek stube u vezu ili brak sada vaši partneri mogu da prepoznaju vašu čistu dušu i vi onda po prvi put stičete sigurnost da otvorite i date svoje srce. Pazite na genitalne organe.
JARAC veoma je naglašena vaša pretrpanost sa poslovnim obavezama a vi hoćete sve sami da uradite pa je možda bolje da potražite pomoć bez ustručavanja. Ne preporučuje se da mešate emocije u posao jer se može desiti da niste objektivni i da donesete ishitrene i nepromišljene odluke. Mnogo je povoljniji drugi deo meseca za sklapanje dobrih finansiski i poslovni ugovora. Neki Jarčevi ako očekuju posao u medijima ili po pitanju komunikacije povoljan je period da im se otvore vrata. Emotivno bili u vezi ili ne ovaj mesec je vrlo povoljan za emotivna dešavanja. Prestoji vam značajna promena kada su emocije u pitanju. Pazite na fizičke povrede i na donji deo ledja.
VODOLIJA velika euforija i energija vas gura ovaj mesec ka uspehu pa ipak trebate obratiti pažnju da ne pravite greške. Mnoge poslove ili neke početke u ovom mesecu vas će odvesti do uspeha. Svi privatni i kućni poslovi vama mogu sada biti naklonjeni i svrsishodni. Emotivno se budi strast koja mnogo obećava sa ishodom pozitivni dešavanja. Osobe koje planiraju sklapanje braka ili ulazak u vezu trebaju iskoristiti sigurnost i dugovečnost ovih planetarni naklonost.Obratite pažnju kada je kašalju u pitanju da nije neka infekcija aktivna.
RIBE akcija na poslu je aktivna i uspešna sve do kraja meseca gde se vide rezultati. Rešavaju se zaostali poslovi i priprema se teren za prestojeće dogadjaje. Rešavaju se nesuglasice na poslu i dolaze finansije do 20 Septembra. Emotivno dešavanje se popravlja što može biti još vise naglašeno ovaj mesec jer će ribe napokon rešiti da se otvore emotivno. Neko vas može totalno osvojiti pa budite spremni na nešto još ne proživljeno. Obratite pažnju na stopala noge i stomak.
Izvor: Željka Knežević

Zithromax for sale