Dnevni izvestaj za 24. avgust 2017. godine

Mesec je u Vagi, Venera u Raku pravi kvadrat sa Rx Uranom u Ovnu. Ovaj aspekt moze doneti nesporazume sa partnerom, zelju za promenom, oslobadjanjem, raskidom.
Nedostajace vam strpljivost i takt. Brzo cete planuti, ali isto tako brzo i zaboraviti da ste bili ljuti.
Pazite na svoje ponasanje, bice dosta ishitrenih reakcija, svadja, rasprava, teranje inata, zelja da samo vi budete u pravu, nece vas zanimati kako razmislja druga strana.
Zbog velike tvrdoglavosti i arogancije moze doci do prekida veza bilo da su u pitanju poslovni, ljubavni ili prijateljski odnosi.
Rasprave u porodici zbog novca su neminovne. Iznenadni troskovi dodatno ce vam stvoriti nervozu.
Cesto se desava kada je na snazi ovaj aspekt da dolazi do iznenadnih prekida veza, posebno ako imate planete na poslednjim stepenima Ovna, Raka, Vage ili Jarca, jer partner zeli slobodu, a disciplinovanost, vernost i odanost su ovde misaona imenica.
Uran zeli avanturu, povrsan odnos, pruzanje emocija i dozivljaj ljubavi je njemu stran, vec samo zeli sebicno ispunjavanje svojih zelja.
Ako ste slobodni upoznacete neobicnu osobu preko drustvenih mreza, samo budite oprezni jer cesto Uran donosi nekog cudaka i ekscentrika.
Ako ste u tajnoj vezi, doci ce do razotkrivanja.
Moguce su glavobolje, povisen pritisak, problemi sa bubrezima.
”Imamo u dusi sve ono sto je ikada zivelo u ljudskim dusama. Svi Bogovi i djavoli koji su ikada postojali… svi se oni nalaze u nama, tu su kao mogucnosti, kao zelje, kao izlazi.”
– Herman Hese

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale