Horoskop za novi početak i vatromet emocija: evo šta nam donosi Sunce u znaku Vage (do 25. septembra 2017. godine)

Horoskop za novi početak i vatromet emocija: evo šta nam donosi Sunce u znaku Vage (do 25. septembra 2017. godine)
Pripremio: Aleksandar Tomić
Sunce ulazi u Vagu 22. septembra i počinje jesenja ravnodnevnica. Sunce u Vagi će nas više okrenti ka drugima. Ono je u znaku udruživanja, lepote, pravde, istine, partnerstva i u narednih 30 dana očekuju nas važni odnosi i saradnja. Kako je Venera u Devici, onda je to i poslovna saradnja i ljubav preko posla.
Merkur je Devici ovih dana u trigonu sa Plutonom u Jarcu, što donosi mogućnost velikih promena u odnosima sa drugima i u komunikaciji. Neke veze se mogu obnoviti, jer Pluton je taj koji regeneriše,obnavlja ili menja sve u potpunosti. Ovaj tranzit doneće nekima mogućnost važih dogovora bilo poslovnih, bilo finansijskih i ljubavnih, u zavisnosti u kojoj kući vam je kući Merkur. Kako je još uvek mlad Mesec idealano vreme za promene je od 6 do 8 i 30 časova. Započnite nešto novo, neki vid udruživanja, saradnje ili stvaranja zajedništva.

Mesec je u prepodnevnim satima u sekstilu sa Saturnom i u konjukciji sa Jupiterom u Vagi. Mesec u Vagi je tu da unese sklad, da pomogne da se kroz ljubazno ponašanje, taktičnost, finoću dođe do nečega.

Jupiter širi dobro raspoloženje i dobre emocije, ali i one koje to nisu, ako je pre toga bilo takvih osećanja. Ipak, ako ste sada skloni pravednom, iskrenom ponašanju, možete pre doći do ostvarenja želja. Zato nastojte da budete u pozitivnom raspoloženju i da uđete u nešto što je dobro i to ne samo za vas, nego i za druge.

Od 8.30. počinje treći lunarni dan i tada se preporučuje da nastavite sa promenama koje su krenule juče ili u jutarnjim satima danas. One će tada pod uticajem Jupitera rasti i razvijati se tokom prepodnvnih sati. Kako je Venera u Devici, potrebno je da obratite pažnju i na estetsku stranu nečega, na detalje i meru, jer sve treba da bude što može više perfektno. Venera u Devici pomaže da se u svojim postupcima, kao i svaka planeta u Devici, da nešto poboljša, bilo to zdravlje, izgled doma ili nešto što može da se ulepša.
Venera je na vašoj strani
Tokom 22, 23. i 24. septembra Mars u Devici je u opoziciji sa Neptunom, koji u aktivnost i akciju unosi neku pometnju i može da umanji inicijativu. Da bi se smanjio ovaj uticaj važno je da se što bolje organizujete, ali i sarađujete, dogovarate i povezujete sa drugima. Mesec u Vagi je tu da povezuje, da udružuje, da stvara atmosferu zajedništava. Da traži podršku neke osobe koja je u simbolici Jupitera u Vagi, neko ko je diplomata ili ko je pravičan, ko može da svojim uticajem pomogne.

Oko 22 sata Mesec ulazi u Škorpiju i tada će biti više tajni i ljubavnih strasti, jer će Mesec biti u sekstilu sa Venerom. Raspoloženje može da se menja u toku noći, kao i posle ponoći kada će najviše da deluje ovaj sekstil. Mistično, tajno i nepoznato nas privlači. Budite aktivni posebno 23. septembra između 15 i 19 časova kada je Mesec u sekstilu sa Marsom i trigonu sa Neptunom u Ribama. Ovo će pomoći da u nešto što budete radili unesete više energije i strasti, ali i emocija. Intuicija je pojačana. Mesec u Škorpiji otkriva tajne i možete otkriti i nešto što je dugo bilo skriveno. Povoljno deluje na kreativnost, a kako je Merkur povoljan i na izražavanja reči.
Tokom 22. i 23. septembra moć reči je velika, kao i misli. Mogućnost transformacije i preokreta takođe, ali u noćnim satima 23. septembra. Taj dan je savršen za afirmacije i mantre.

Tokom 24. septembra vreme je za promene koje će postati vidljive. Ono što je počelo sa mladim Mesecom može sada da pokaže svoje vidljive prve rezultate. Ovog dana slobodno ispoljite svoje misli, osećanja, stavove. Samo nemojte da se iznenaditw ako nešto ometa vaše aktivnosti, strast, to je ovoga puta Neptunov uticaj koji je 24. septembra u egzaktnoj opoziciji sa Marsom. Pažljivo trošite energiju, spremni budite da može da dođe do ometanja i budite istrajni i strpljivi. Tako ćete se bolje nositi sa tim, posebno, ako ste spremni da razotkrijete šta je to što stvara nered. Ne zaboravite Sunce u Vagi upućuje nas na druge, da ne radite sve sami, već da se povežete ili usmerite na druge.

Izvor:  Svetlana Milenković Filipović

Zithromax for sale