HOROSKOP ZA MLAD MESEC U JUNU I POMRACENJE SUNCA U RAKU

Rak

Svi vam uvek govore da “izađete iz svoje školjke”. Ali ono što oni ne razumeju, niste tamo da se krijete. Povlačenje u vaše unutrašnje svetište je poput stavljanja emocionalnog zaštitnog oklopa da biste zadržali svoju netaknutost tokom kretanja u zahtevima života.


Lav

Teže nije uvek jednako bolje. Pa dok od vas drugi traže čvrsto vodjstvo, ne biste trebali to da bude prepreka da ikada pokazujete i svoju mekšu stranu. Sve što znači je da će za to trebati još veća hrabrost i snaga.


Devica

„Ista oluja, različiti brodovi.“ To je koristan koncept za sve Vas koji se pokušavate saosećati sa trenutnom situcaijom. Ali , za Vas je posebno pravovremeno ovo pomračenje koje vas usmerava na vrlo različite načine i različite ljude ili grupe koji mogu iskusiti stvarnost zajedno sa vama.


Vaga

Kada Vama postane teško, Vage, žestoko postanite kreativni! Upravo se sada možete osećati ograničenim od izražavanja emocija preko svojih uobičajenih kanala. Ali možete odlučiti da nađete način da to deluje u okviru ovih novih ograničenja … i tokom procesa pružite inspiraciju za hranjenje drugima.


Škorpija

Zadržite veru, Škorpije! Iako u poslednje vreme možda ne vidite mnogo ohrabrujućih dokaza, pokušavate ostati optimistični u pogledu ljudske prirode. Zapamtite da na kraju ne možete kontrolisati da li drugi daju svoje najbolje ili najgore impulse. Ono što možete kontrolisati je način na koji reagujete.


Strelac

Moralni vrhunac je dovoljno lako utvrditi – ali još je lakše izgubiti. Nije bitno koliko se osećate opravdano uskraćujući svoju simpatiju ili podršku nekog drugog. Što ste više emocionalno škrti sa njima, to ćete više završiti u sebi.


Jarac

Niko nije ostrvo – čak ni vi. Ali, kada posegnete za vezom, često se osećate rizičnije nego ostati nasukani. Iako stoicioniranost i odvojenost ponekad mogu biti korisni, sada vas uklanjaju od vitalne emocionalne ishrane. Zato dozvolite sebi da budete pomalo „potrebni“.


Vodolija

To je za vaše dobro, Vodolije … i ljudi drugih takođe. Ali ako znate da to ne mora nužno olakšati promenu Vasih navika na način na koji život traži. Budite ljubazni prema sebi i počastite žrtvama koje činite iz brige prema drugima.


Ribe

Neki će, neki neće … pa šta? Ribe, čekali ste potvrdu od spoljnih osuda. Vaša kreativnost nije – i nikada nije bila – zavisna od nečijeg odobrenja, nego vašeg ličnog!. Izrazite šta je u vašem srcu i duši i vaše pravo kreativno „pleme“ naći će vas uskoro.


Ovan

Ko je Vasa porodica, Ovnovi? Ako vaš krug brige uključuje samo ljude sa kojima ste povezani, živite, ne širite je dovoljno. Ovo pomračenje vas izaziva da prihvatite međusobnu povezanost sa svima drugima – čak i sa ljudima koje smatrate „nesigurnim“.


Bik

Neki Vas zovu starom dušom. Ali to što su vaše ideje pomalo na tradicionalnoj strani ne znači da nemate šta novo da kažete. Kada komunicirate iz svojih najdubljih srdačnih uverenja, nudi vam se novo prihvactanje trajne mudrosti koja je zaista bezvremenska.


Blizanci

Ono što nam treba i što želimo su dve različite stvari, Blizanci. U poslednje vreme, okolnosti su vam pokazale da zapravo možete biti prilično zadovoljni bez nekih stvari za koje ste mislili da su potrebne. To ne znači da morate ići bez; samo da se ne morate držati.

Zithromax for sale