Horoskop za buđenje prošlosti i snažnih emocija: evo šta se manja nakon pomračenja Meseca

Vodolija je znak vezan za nadu, a ona je sada nešto što će vam sigurno dobro doći i pomoći da se bolje osećate i da povratite unutrašnji mir, ako ste ga sa pomračenjem Meseca bar na kratko izgubili!
Pripremio: Aleksandar Tomić
Dan posle pomračenja Meseca u Vodoliji 8. avgust 2017. godine ukazuje da treba da slušate intuiciju i obratite pažnju na slučajnosti!
Delimično pomračenje Meseca je iza nas, neko ga je osetio više kroz emocije koje su u bile prisutne naročito u večernjim i noćnim satima, koje će pokrenuti sled događaja i promena. Umor, iscrpljenost, promena energije i raspoloženja pogodila je mnoge. Neki se osećaju neispavano ili slomljeno i žele da ih pustite na miru ili da im ništa ne namećete. Bilo je i onih koji su juče bili “nalektrisani”, nervozni i ćudlivi. Razne emocije su izbile na površinu, kod nekih strah, kod drugih ljutnja, bunt i tuga, a kod nekih čudna intuicija, predosećanje.

Te emocije su izuzetno važan pokretač promena. One su vezane za vas ili za neku osobu ili situaciju u vašem životu koja je prisutna i koja će se pokrenuti u narednim danima i uslovljavati druge promene koje će doći 21. avgusta.

Važno je da budete svesni i da shvatite šta je to što treba da počnete da menjate, na čemu da radite između dva pomračenja. Razmislite koju lošu naviku treba da napustite, da li je to otpor prema nečemu što vam se ne radi ili prema nekoj osobi. Ako vam je pomračenje Meseca bilo u Vodoliji u trećoj kući, učenja, a treba da spremate neki ispit i imate neki unutrašnji otpor prema učenju tog predmeta, treba na tome da poradite, da razmislite o tome šta da uradite, kako da svojim stavom savladate prepreke.

Pomračenje Meseca je vreme završetka sa nečim, a to može da bude i osećaj, stav ili odnos prema nekome ili nečemu. Prethodno stanje ako se promeni, onda ste na putu da rešite taj problem. Introspekcija je dobro došla, korisna i potrebna sada. Obratite pažnju koja je to emocija ili potreba iskrsla i kuda vas ona vodi. Šta ste to želili ili uspeli da završite, da prevaziđete, da posle dugog vremena odbacite.
Vreme je za važne promene!
Kako su dispozitori Meseca u Vodoliji retrogradni Saturn i Uran prošlost igra važnu ulogu u tome, odnosno povezanost između naših osećanja i dešavanja sa nečim što potiče iz prošlosti. Rešanjem nerešenih situacija iz prošlosti vezanih za kuću u kojoj vam tranzitira Saturn koji je u Strelcu i Uran, koji je u Ovnu. Jupiter u Vagi, u kući koja se odnosi na odnose sa drugima, partnerstvo, istinu, lepotu ili pravdu, koji je u Vagi tokom avgusta posebno od sredine avgusta ulazi u sekstil sa Saturnom i napušta kvadrat sa Plutonom u Jarcu, pa će pomoći da imate više sigurnosti i mogućnosti da uspešno rešite probleme koji vas duže vreme muče.
Avgust je jedana od najznačajnih meseca, kada se nešto završava, a nešto drugo počinje, potpuno novo i drugačije, od pomračenja Sunca u Lavu 21. avgusta. Taj proces promena će potrajati i do 20. septembra kada će biti sledeći Mlad Mesec u Devici. Ove novine su neophodnost i ne moraju biti loše, bez obzira što će nekim teže pasti, ukoliko pomračenje pravi konjukciju, kvadrat ili opoziciju, sa nekim vašim planetama, što komplikuju i otežava početnu situaciju. Ako znamo gde i kada nastupe promene i šta je to što treba ili ne treba da menjamo i kako treba da se odnosimo novo nastaloj situciji, onda će vam bti lakše da donesete odluku ili dođete do rešenja.

Neki će ući u promene koje će imati efekat i na dužu budućnost, jer je reč o snažnom, totoalnom pomračenju Sunca 21 avgusta, a uvod u to je upravo ovo pomračenje Meseca koje je bilo juče u Vodoliji, koji stvara prostor da se sa završetkom nečega, za šta je dobro vreme, otvori mogućnost ka promeni koja treba da dođe.

Mesec je danas u sekstilu sa Saturnom u Vodoliji i pomaže da istrajete sa završetkom nečega. Noćas će biti u sekstilu i sa svojim drugim dispozitorom, sa Uranom, koji može doneti ubrzanje, neka iznenađenja ili nagla dešavanja. Sve ovo pomaže i tu je da vam olakša trenutnu situaciju, posebno ako pratite svoj unutrašnji osećaj dolazećeg, koji je jak kada je pun Mesec u Vodoliji. Slušajte intuiciju i obratite pažnju na slučajnosti!

Vodolija je znak vezan za nadu, a ona je sada nešto što će vam sigurno dobro doći i pomoći da se bolje osećate i da povratite unutrašnji mir, ako ste ga ovih dana bar na kratko izgubili.

Izvor: Astrolog Svetlana Milenković-Filipović

Zithromax for sale