Dnevni izvestaj za 9. avgust 2017. godine

Mesec je u znaku Riba pa je odlican dan da se posvetite nekom hobiju, da li je to u pitanju crtanje, slikanje, pevanje, fotografisanje, igranje Mesec u Ribama budi mastu i kreativnost. Ovaj dan donosi i preosetljivost, okean emocija, pa se moze desiti da vas i najmanja gruba rec zaboli, mozete pogresno razumeti neciji postupak i burno reagovati kroz plac. Zelecete da se povucete u vas svet snova i fantazija.
Imacete potrebu da pomazete drugima, da ih shvatite, razumete, pruzite ruku spasa, utesite neutesne, poput sundjera upiti neciju bol. Bicete jako zahvalni nekom prijatelju koji vam je pomogao kada je bio najpotrebniji. Intuicija ce vam biti izrazena, pa oslusnite sta vam govori, jako zivopisni snovi, pratite ih.
Takodje ce biti aktivan sekstil izmedju Venere u Raku i Merkura u Devici pa eto ljubavnih poruka, vest o voljenoj osobi koja ce vas obradovati, ljubav ce vam biti glavna pokretacka snaga u mnogim zivotnim situacijama, nece vam biti nista tesko ako je tu osoba koja vas voli i podrzava.
Ako ste slobodni imacete veliku potrebu za paznjom suprotnog pola i na sve moguce nacine pokusavacete da ostavite pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada. Vodene (Rak, Skorpija, Ribe) i zemljane (Bik, Devica, Jarac) znakove pogodice Amorova strela. Pokrece se ljubavna carolija.
Mesec u Ribama donosi okrenutost duhovnosti, pa je lepo danas otici do crkve, vreme je za molitvu, da se pomolite za sve prijatelje i neprijatelje, oprostite svima koji su vas povredili, pozelite svima mir, srecu i ljubav, jer ljubav je najveca snaga i moc.
”’Niko nije uspeo da pobegne od svog srca. Zato je bolje slusati sta govori kako nikada ne bi doslo do udarca koji ne ocekujes.”-Paulo Koeljo

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale