Horoskop otkriva kako gledate na Dan zaljubljenih:

 

 

Priredila astrolog Ana Savovic

 

Na Dan zaljubljenih najviše se vesele romanticni vodeni znakovi, dok će one zemljane obradovati darovi i večera. Škorpioni ga vide kao priliku za vatren seks.

Ovan priželjkuje više pažnje:

Temperamentni pripadnici ovog znaka vole velike i ekstravagantne dokaze ljubavi, pa im je  Dan zaljubljenih idealna prilika za to. Budući da će se i sami potruditi, isto očekuju i od partnera koji će se naći u problemima ne stvori li idiličnu ljubavnu atmosferu.

Biku je Dan zaljubljenih prilika za uživanje:

Kako Dan zaljubljenih za mnoge podrazumijeva ukusnu večeru, pripadnici ovog znaka upravo zbog toga uživaju u ovom danu. Ne pate od velike demonstracije ljubavi ili filmskih scenarija, već Dan zaljubljenih vide kao priliku za hedonističko uživanje s partnerom.

Blizanci ne žele tipičan Dan zaljubljenih:

Pripadnici ovog vazdusnog znaka nisu pobornici romantike, a Dan zaljubljenih im ne predstavlja nešto veliko. Drugačiji izlazak kod njih je uvek dobrodošao plan, pa tako i na ovaj dan, ali ne vesele se tipičnom scenariju ruža i sveća. Neće previše dramatizovati ni ako ne dobiju poklon.

Rak obožava Dan zaljubljenih:

Pripadnici ovog znaka jedva čekaju Dan zaljubljenih, pod uslovom da su zaljubljeni i imaju s kime slaviti. Od partnera najviše očekuju da uživa s njima i prepusti se romantici. Njihova idealna romantična večera počinje s večerom i završava kao u filmu, vođenjem ljubavi i nežnim rečima.

Lavu Dan zaljubljenih ne znači puno:

Pripadnici ovog znaka nisu imuni na romantiku, ali bi radije da ona živi svaki dan, a ne radi komercijalizacije. Budući da vole lepe poklone, neće se buniti protiv njih, ali neće ih ni očekivati. Za njih je idealan provod dobar film u zagrljaju svoje ljubavi na kauču.

Device očekuju romantiku “reda radi”:

Pripadnici ovog zemljanog i analitičkog znaka nisu preterano romantični te više vole konkretna lepa dela od poklona i reči. Da im ne čestitate ili ne date ništa za Dan zaljubljenih, ipak bi se osećali povređeno jer je to “red”. U lepoj poruci koju ste im napisali tražiće detalje, ali ćete im ipak izmamiti osmeh na lice.

Vaga voli posebne ugodnosti:

Pripadnici ovog znaka vole svaku priliku u kojoj se mogu lepo obuci, posetiti otmen restoran i uživati u odličnom vinu. Oni ne očekuju toliko romantiku, koliko celokupni doživljaj uživanja. Ako ništa od toga ne organizujete, razočarćete Vagu koja će smatrati da niste dovoljno emotivni, mada ni sama nije ništa ni bolja ni romantičnija.

Škorpionu je Dan zaljubljenih prilika za vatren seks:

Za pripadnike ovog znaka proslava Dana zaljubljenih asocijacija je na vatren seks. Seksi donje rublje, maštoviti scenariji i noć posvećena partneru za njih je vrhunac romantike, a prigoda poput Dan zaljubljenih za to im odlično služi. Ne očekuju skupe poklone, jer se od toga više vesele erotskoj masaži.

Strelac zapravo voli Dan zaljubljenih:

Iako ne gledaju na Dan zaljubljenih kao na simbol ljubavi, pripadnici ovog znaka rado će se prepustiti romantici. Iznenađenja će ih oboriti s nogu, posebno ako je reč o novim stvarima koje nisu imali priliku iskušati. Nemojte se čuditi ako danima pre pričaju da ne žele ništa za Dan zaljubljenih – oni samo žele ostaviti utisak razumnosti.

Jarac želi dodire umesto lepih reči:

Poput Devica, i Jarčevi “odrađuju” Dan zaljubljenih. Ali da ih partner zaboravi sigurno bi se naljutili. Ne žele dobiti ni darivati skupe poklone, već bi radije veče proveli u razgovoru i zagrljaju, a potom uživali u vatrenom seksu. Dodiri im znače više od komplimenata, a i njihov su način iskazivanja emocija.

Dan zaljubljenih? Glupost za Vodolije:

Pripadnici ovog znaka definitivno su najveći protivnici komercijalizacije Dana zaljubljenih. Oni ne vole da se od njih nešto očekuje, bilo to cveće, ruže ili romantične poruke, a to isto ni oni ne traže od partnera. Ipak, ako su “sveže” zaljubljeni žele ga slaviti, ali ni sami ne znaju kako bi.

Ribe žele filmski scenario:

Dan zaljubljenih je dan za ostvarenje svih ljubavnih snova romantičnih Ribica. Budući da ulažu puno u emotivne odnose, i njihova očekivanja su velika. Maštaju o putovanju, romantičnoj večeri ili plesu uz zalazak Sunca. Ako njihov partner ne želi isto, biće tužni i razočarani te misliti kako ih ne voli dovoljno.

 

Priredila astrolog Ana Savovic

 

Zithromax for sale