Horoskop i finansije: Ribe lako troše, Lavovi se bahanališu a Jarčevi štekuju pare

Horoskop i finansije: Ribe lako troše, Lavovi se bahanališu a Jarčevi štekuju pare

Svaki horoskopski znak drugačije raspolaže sa novcem. Neki troše kao da u slamarici imaju milione, a drugi štede bukvalno na svemu… Kako se ponaša Vaš znak, saznajte na www.astrosavet.net

 

Ovan

Ovnovi se nikad ne boje da reskiraju, a vode se time da sreća prati hrabre. Ne vole da skupljaju novac na gomilu, već im je draže da ga stalno ulažu, a ne beže ni od rizičnih investicija, koje im se nekad isplate, a nekad ne. Impulsivni i temperamentni, ne opterećuju se razmišljanjem o budućnosti pa je i takav njihov odnos prema novcu. Troše nepromišljeno i često se precene, ali večni su optimisti, koji su uvereni da će se sve uvek rešiti povoljno za njih. Iako su neoprezni i rado troše na društvo, sport, putovanja i izlaske, retko kada su u pravim novčanim problemima. Možda je razlog tome što su snalažljivi i uvek znaju da dođu do novca kada im treba.

pound-414418_1920

Bik

Poput svih zemljanih znakova, i Bikovi važe za štedljive osobe koje oprezno raspolažu novcem. Ipak, ljudi rođeni u ovom znaku nisu škrti i uvek će rado potrošiti novac na finu hranu, piće ili uređenje doma, pa priča o njihovoj štedljivosti obično ne pije vodu. Vole da skupljaju novac i stvari, a teško se odriču stečenog. Promišljeni su i teško se odlučuju na riskantne poteze, a veruju isključivo u novac stečen radom. Teško ih je prevariti i uveriti da ulože novac u neki rizični projekat. Uvek vole da imaju nešto novca sa strane zbog straha od nemaštine. Rado ulažu u nekretnine i deonice, jer uvek razmišljaju dugoročno.

 Reklama FB_1

Blizanci

Blizanci žive u trenutku, što je vidljivo i po njihovom odnosu prema novcu. Neoprezni su i ne vole da štede, pa su često u dugovima, iz kojih se izvlače traženjem pozajmice ili podizanjem kredita. U nekom razdoblju života imaju mnogo novca, a već u drugom ni prebijene pare, ali time se ne zamaraju, jer uvek nekako dođu do svote koja im treba. Ako im se neka ponuda o ulaganju čini obećavajućom, neće previše razmišljati da li da ulože novac. Zaboravni su, pa nije neobično da se nakon nekoliko godina iznenade kad shvate da je deonicama, na koje su već zaboravili, porasla vrednost.

Rak

Rakovi su vrlo oprezni sa novcem i od malih nogu su štedljivi i promišljeni. Vole da skupljaju novac i nisu skloni rasipničkom ponašanju, ali nisu škrti pa će uvek rado pozajmiti novac članu porodice ili prijatelju, koji je u problemu. Ne veruju u brzu zaradu, a do novca obično dođu upornim i marljivim radom i pametnim dugoročnim ulaganjima. Upravo zato ne vole da ulaze u finansijske rizike, a novac će radije uložiti u antikvitete, zemlju i nekretnine i sve druge svari kojima će vrednost da raste sa godinama.

euro-note-1205315_1280

 

Lav

Lavovi vole luksuz i uživaju da troše novac na užitke i zadovoljstvo. Vole da im drugi zavide, pa često imaju najskuplju odeću, parfeme i nakit, a rado ulažu i u automobil i uređenje stana, pišu “Nezavisne”. Velikodušni su, pa ne troše samo na sebe, već i na ljude koje vole, a rado se časte u finim restoranima i odlaze na putovanja. Čak i ako ne zarađuje mnogo, Lav će se pobrinuti da drugi to nikad ne saznaju, pa će i dalje živeti na visokoj nozi. Takvo ponašanje često vodi do finansijskih problema, ali hrabar i odvažan Lav zna kako doći do novca pa se na kraju uvek nekako digne na noge. Rado ulaže novac u zlato, srebro i nakit uopšte.

 klikni_nastavak

 

Leave a Reply

Zithromax for sale