GODISNJI HOROSKOP ZA STRELCA 2020.

Za Vas pripremila:
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarot tumac

Sada je pravo vreme Strelcevi! Sa Marsom u vašem znaku početkom 2020. (3. januara i 16. februara), spremni ste da uđete u potpunosti u svoju ličnu snagu. Ali da biste zaista iskoristili trenutak, morat ćete pustiti sve što vas opterećuje. Južni čvor ulazi u vaš znak 5. maja, nudeći velike mogućnosti za raščišćavanje prošlosti karme i probijanje nesvesnih obrazaca koje sprečavaju da pokažete svoje najbolje ja. Kao ona stara navika da se previše ozbiljno uzimate: Severni čvor u vašem suprotnom znaku, Blizancima, uči vas da budete lepsrsastiji, priznate svoje greške i budite otvoreniji za promenu mišljenja. Dva pomračenja u vašem znaku (lunarni 5. juna, solarni 14. decembar) takođe vam pomažu u oslobađanju negativne energije i svesnom negovanju viših kao što su iskrenost, velikodušnost, pozitivnost i širokogrudost. Sa vladajućom planetom Jupiter u Jarcu veći deo godine, stekli ste disciplinu da sami prionete na ovaj važan zadatak. Postavljanjem i postizanjem smislenih ciljeva za svoj lični rast takođe ćete graditi veće samopoštovanje, samo-vrednost i samoljublje. Jupiter se ove godine tri puta poravnao sa Plutonom (4. aprila, 29. juna, 12. novembra) i vratio vas na osnove sa ponovnim entuzijazmom za vaše najvažnije osnovne vrednosti. Empatija, saosećanje i altruizam neki su od vaših najviših ideala – a Jupiterov sekstil sa Neptunom u Ribama (tačno 20. februara, 27. jula i 12. oktobra) pomaže vam da ih sprovedete u praksu. Na kraju krajeva, vasi postupci ne utiču samo na vas – već utiču na sve sa kojima dolazite u kontakt (pa čak i na neke sa kojima nemate komunikaciju). A kada Jupiter u decembru uđe u društveno svesnu Vodoliju i sklopi svoju veliku vezu sa Saturnom, pozvani ste da pojačate igru i preuzmete potpuno novi nivo odgovornosti … spremni ili ne! Možete početi tako što ćete preuzeti odgovornost za energiju koju dajete. Dok razarajući Uran nastavlja svoj tranzit Bika, može biti izazovno ostati prizemljen i usredsređen – ali to je važnije nego ikad. Nastavite da se pokazujete negujući telo, um i duh. Na taj način, moći ćete da se pojavljujete drugima.

KARIJERA:

Vreme je da se uozbiljite. Ako živite iznad svojih mogućnosti (okrivite to što je Jupiter u vašem znaku veći deo 2019. godine), spoj Saturn / Plutona u Jarcu 12. januara vraća vas na čvrsto tlo. Vreme je da se ozbiljno pozabavite i preuzmete odgovornost za svoje finansije – čineći to, moći ćete da se osnažite za postizanje više ličnih ciljeva. Bilo da se radi o novom domu, odmoru iz snova ili o sopstvenom poslu, ove godine imate velike snove! A sa ekstravagantnijim impulsima vaše vladajuće planete Jupiter, koji su obuzeti štedljivim Jarcem, imate samokontrolu da ih spremite. Budite realni u vezi sa svojim fiansijskim mogucnostima- sa sekstilom Jupitera i Neptuna u Ribama (20. februara, 27. jula i 12. oktobra), može vam biti primamljivo da trošite novac koji zaista nemate. Disciplina obećava nagradu konjukcijom Jupiter / Pluton (tačno u aprilu, junu i novembru). Ipak, neki strahovi od oskudice mogu se pojaviti – posebno oko konjunkcije 29. juna i pomrčenja Meseca 4. Jula u Jarcu. Na kraju krajeva, Uran u Biku zarađuje novac nepredvidivim za sve. A kada se ovaj tranzit dogodi u vašoj kući posla, to može biti posebno izazovno za vas. Sa vedrije strane, Uranove smetnje će sigurno zadržati stvari zanimljivim ksds jr posao u pitanju! Od kraja avgusta do novembra, niz zemljanih trigona vam pomaže da ucvrstite svoju poziciju. Sunce, Merkur i Venera u Devici drže vas fokusiranim na ciljeve poniznošću i integritetom. Njihovi skladni potezi inovativnog Urana pomažu vam da ponovo iznova steknete radne navike za veću efikasnost i zadovoljstvo poslom. Verujte da čak i ako vam materijalna nagrada stize sporo, sigurno ste na dobrom putu za uspeh!

EMOCIJE:

Sa severnim čvorom u vašem suprotnom znaku Blizanaca tokom većeg dela godine, veze (romantične, platonske ) vas uče vašim najvećim životnim lekcijama u 2020. godini. Drugi ce biti znacajni za vas, tako sto cete mnogo uciti od drugih, vraćate energiju i ponašanje – ali verovali ili ne, nije sve u vama. Najveća lekcija Blizanca je da se interesujete za druge ljude – ne samo kao odraz sebe, već i kao fascinantne pojedince sa sopstvenim pravima. Bez obzira na to jesu li nova simpatija ili dugoročna ljubav, uvek možete saznati više o njima … ako obratite pažnju. Venera krasi Blizance svojim prisustvom tokom četiri meseca ove godine (3. aprila i 7. avgusta, retrogradno od 12. maja do 24. juna), češće vas izvodeći zajedno sa voljenim osobama na smeh i razgovor. Sa samom božicom ljubavi u ovom zabavnom, koketirajućem znaku, novitetom i raznolikošću, želja je vašeg srca. Dakle, ako vidite nekoga novog tokom ovog tranzita, nemojte biti u takvoj žurbi da zaključite stvari – držite je laganom, zabavnom i fleksibilnom. A ako ste već u ozbiljnoj vezi, odvojite dovoljno vremena za noćne izlaske i ćudljive avanture. Sa Marsom u Ovnu u drugoj polovini godine (počev od 27. juna), imate energije i libida na odmet! Samo napred i napravite prvi korak, ali pokušajte da ne ulazite prejako, pogotovo dok je Mars retrogradan (9. septembra-13. novembra). Na kraju krajeva, samopouzdanje može biti glavni adut – ali samo kad se predmet vaše želje oseti kao da su i njihove želje važne. Obično niste posesivni ili kontrolni tip. Ali ovogodišnje veze između vaše vladajuće planete Jupitera i gladnog Plutona u Jarcu (4. aprila, 29. juna i 12. novembra) imaju potencijal da otkriju vaš ljubomorni trag, posebno ako imate bilo kakve nesigurnosti u vezi sa nekim. Najbolje što možete je ispričati, možda tokom produženog boravka Merkura u Raku (28. maja – 4. avgusta, retrogradno 17. juna – 12. jula). Ne bojte se pokazati svoju mekšu stranu – ranjivost je snaga, a osetljivost moze biti seksi!

Zithromax for sale