GODISNJI HOROSKOP ZA SKORPIJU 2020.

Za Vas pripremila:
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarot tumac

Život, sloboda i potraga za srećom: Sta oni znače za vas? Sa vašim drevnim vladarom Marsom koji započinje godinu u filozofskom Strelcu (3. januara-16. februara), motivisani ste ne samo da odgovarate na ova pitanja, već i na njih da delujete. Uostalom, sa „Želim“ kao moto vašeg znaka, necete se saliti! Ipak ste dovoljno mudri da znate da istinska sreća neće biti „tamo napolju“. To je posao iznutra – i kako vaša vladajuća planeta Pluton ove godine još dublje kopa u Jarca, dugo očekivane veze s Jupiterom i Saturnom vas osnažuju da obavljate posao. Prvo, sa Saturnom 12. januara, uči vas da više preuzimate odgovornost za svoje misli i reči, imajući na umu njihovu moć stvaranja ili uništavanja. Kako ova veza sledi samo dva dana nakon pomracenja Meseca u Raku, nesvesna verovanja sakupljena od vaše porodice ili kulture takođe se mogu pojaviti na uvid. Ako vam ovo više ne važi, upamtite: slobodni ste da ih zmenite za druge koje to čine. Druga velika veza u Jaracu, između Jupitera i Plutona, ponavlja se tri puta tokom godine. Drugi, 29. juna, pada tačno u sred sezone pomračenja (solarni u raku 20. juna, lunarni u Jarcu 4. jula) i retrogradni Merkur u Raku. Vreme je da iskoristimo snagu pozitivnog mišljenja – ne poricanjem ili suzbijanjem neprijatnih emocija, već svesnim odabirom da ih vidimo u drugom svetlu. Ovo može zvučati malo cudno za vasu skeptičnu stranu. Ali nema razloga zašto logika i razum ne mogu koegzistirati sa mističnijom perspektivom. Tokom čitave godine, sekstil između Jupitera u Jarcu i Neptuna u Ribama (tačno 20. februara, 27. jula, 12. oktobra) pomaže da se otključaju intuitivna, kreativna rešenja za probleme koji vaš intelekt nije uspeo da resi . Jedna od njih može biti odnos sa članovima porodice ili bilo koga drugoga gde se osećate „zaglavljenim“. Možda se nikada nećete potpuno razumeti, ali velike su šanse da imate mnogo toga da podučavate jedni druge o životu i ljubavi – posebno oko Velike veze Jupitera i Saturna u Vodoliji 21. decembra.

KARIJERA:

Neka se i to dogodi, skinite kapu! Nema ograničenja u onome što možete postići 2020. godine, Škorpije – sve dok ste spremni da uložite trud. Srećom, sa Marsom u Strelcu (vašom kućom za novac) početkom godine, nestrpljivi ste da se počnete baviti poslom. Maksimizirajte svoju motivaciju radeći rad koji je autentičan izraz vašeg lica. Jednom kada južni čvor uđe u Strelca 5. maja, zabrinutost za finansijsku sigurnost može učiniti primamljivim da se pridržavate „sigurnijih“ načina zarade za život. Ali ako vaše srce više nije u tome, samo gubite dragocenu energiju i vreme. Dva pomračenja u Strelcu (lunarni 5. juni, solarni 14. decembar) pomažu vam da se oslobodite razmišljanja oskudice i sagledate širi spektar mogućnosti. Mars kada uđe u svoj matični znak Ovna 27. juna i ostanee tamo do kraja godine, dajući vam energiju i snagu volje da nastavite ono što stvarno želite. Ipak, ako pokušate to sve učiniti sami, verovatno ćete brzo izgoreti. Srećom, od avgusta do oktobra, serija trigona vam pomaže da se povežete sa svojim sistemom podrške. Bez obzira koliko verujete u svoj rad, umrežavanje vam se često čini neisigurno. Ali srecni aspekti od 16. avgusta između Marsa i sunca / Merkura u Lavu jačaju vaše samopouzdanje i pomažu vam da strah stavite pod kontrolom. Napokon, Škorpije, ne radi se o vama – već o poslu. A vaš posao ima potencijal da služi stvarnoj potrebi u vašoj zajednici. Kada tako razmišljate, bilo bi sebičnije ne promovisati je! Od kraja avgusta do oktobra, planete u Devici u trigonu Uranom u Biku i Jupiter / Pluton / Saturn u Jarcu, podržavajući vas u izgradnji čvrstih radnih odnosa na temeljima integriteta i usluge.

EMOCIJE:

Prestanite da trazite smisao u svemu! Ako vas je Uran u Biku do sada naučio bilo čemu, onda ljubav sledi sopstvenom logikom. I dok ove godine nastavlja da trese stvari u vašem suprotnom znaku, izgleda da nema rime ili razloga za ono što se događa u vašem ljubavnom životu. Stvari postaju čudne kada planete koje prolaze kroz Vodoliju – vašu četvrtu kuću emocija -prave nepovoljani i stresan aspekt sa Uranom (Merkur i sunce u januaru, Mars u aprilu). Neko ce probuditi osećanja u vama koja se ne mogu racionalizovati ili objasniti. Ali ne dozvolite da vas strahovi od izlazaka uobičajenog „tipa“ spreče da ne pratite svoje srce. Ako ste u posvećenoj vezi, vaš partner se može činiti odjednom drugačiji na način što ga čini teže prihvatljivim. A velike su šanse da dodani element nesigurnosti čini toplije nego ikad – posebno u martu, kada je Venera takođe u Biku! Osmog Marta, Venera zajedno sa Uranom , Suncem i Neptunom u Ribama, savršen je dan za oživljavanje vaše romantike. Zatim se Venera kreće ka Blizancima, gde buji naredna četiri meseca (3. aprila i 7. avgusta). S obzirom da je sama božica ljubavi u vašoj kući seksa i intimnosti, mozepodstaci da budete u komunikaciji dvosmisleni i nevaljali a sto se duse tice imacete potrebu da se otvorite . Na kraju krajeva, Škorpije, tražite intenzivnu vezu na svim nivoima – telo, um, srce i dušu. Koristite retrogradnost Venere od 12. maja do 24. juna da biste ponovo ocenili svoje želje, fantazije, uključivanja i isključivanja – samo budite sigurni da radite više nego razgovarate o njima! Sa Jupiterom u Jarcu (vašom kućom komunikacije) većinu godine spajate svog vladara Plutona, postoji iskušenje da previše razgovarate, razmišljate previše i uzmete sve previše ozbiljno. Srećom, Jupiterov sekstil s Neptunom u Ribama (20. februara, 27. jula i 12. oktobra) olakšava unošenje više razigranosti, kreativnosti i spontanosti u ovu kombinaciju. Sve što trebate učiniti, je da se opustite i prepustite se svojoj potrebi da kontrolišete vibraciju – nešto na što ste sa ljubavlju pozvani da radite tokom punog Meseca u Biku zajedno sa Uranom, 31. oktobra.

Zithromax for sale