Dnevni izvestaj za 7. februar 2017. godine

Mesec u Raku donosi preosetljivost i nagle promene raspolozenja, pa cete potreban mir i toplinu naci u porodicnom domu. Merkur prelazi u znak Vodolije i donosi nove kontakte, nova poznanstva i prijateljstva, pa nikako ne propustite druzenje i zabavu, interesantna poznanstva mozete imati i preko drustvenih mreza, paznju vam moze privuci jedna ekscentricna i jako neobicna osoba u znaku Vodolije ili Ovna.
Na poslu cete zablistati, vas rad i kvaliteti bice u prvom planu. Uspecete da se izborite za svoja prava i dobicete ono sto vam pripada. Ako trazite novi posao, moze vam pomoci starija zenska osoba ili da cujete vest o nekom poslu preko bliskog prijatelja.
Razmisljacete o uredjenju zivotnog prostora, neki ce se pozabaviti prodajom nekretnina, a neki ce pozvati majstore za popravku i renoviranje. Ako ste razmisljali o kupovini racunara, telefona, automobila, kucnih aparata i uredjaja sada su vam planete naklonjene.
Mesec u Raku donosi sredjivanje emotivnih odnosa. Partner ce vam biti naklonjen i pruziti ljubav i paznju, bice mastovit i zastitnicki okrenut ka vama. Danas cete biti posebno nezni i osetljivi. Partner ce vas mozda iznenaditi i izvesti na romanticnu veceru i pokazati svoja najdublja osecanja. Strasti su vam naglasene. Sve nesporazume koji su vas opterecivali i proslost ostavite iza sebe, i pravite nove planove za buducnost.
Ne preuzimajte sve brige ovog sveta na sebe.
Moguci su problemi sa stomakom, pa izbegavajte unos velike kolicine hrane i pica.
”Ko misli da je srecan, on je zaista srecan.” – Jovan Ducic

Priredila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale