Dnevni izvestaj za 6. februar 2017. godine

Mesec je u Blizancima, Jupiter je krenuo retrogradnim hodom sa 23 stepena Vage. 9.juna Jupiter izlazi iz retrogradnosti, a ovaj period donosi ogranicenja, napetost, blokade kada je u pitanju studiranje, poslovi vezani za inostranstvo i sudski procesi. Budi se zelja da porusite sve barijere i prepreke pred sobom, boricete se svim snagama za svoja prava i slobodu misljenja, a u ovom periodu radicete na sebi i vasem sistemu vrednosti.
Necete imati mira, nece vas drzati mesto, naglasena je i radoznalost, pa kao deca zelecete sve da vidite i cujete.
Saznacete veoma vazne informacije koje mogu da promene tok desavanja na poslu. Desavaju se iznenadne promene na poslu na koje necete moci da uticete, moguca je promena radnog okruzenja. Bicete uporni da branite svoje stavove sto moze dovesti i do ozbiljnih rasprava sa nadredjenima. Pokusajte da izbrojite do 10 i da se smirite kako ne biste burno odreagovali i kako ne biste se kasnije kajali zbog izgovorenih reci ili svojih postupaka.
Budite oprezni u saobracaju, posebno vodite racuna o brzini.
Izbegavajte rasprave sa sestrama, bracom, rodjacima i komsijama.
Na emotivnom planu vreme je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Skupite hrabrost i snagu da se suocite sa problemima koji ste imali sa partnerom. Vreme je da rascistite stare racune, da na los odnos stavite tacku i prihvatite svoje greske. Vodite racuna da nepromisljenim ili grubim recima ne povredite partnera.
Moguci su problemi sa decom, nece poslusati vasa naredjenja, sukob misljenja i teranje inata.
Moguca je nervna napetost, uznemirenost, bolovi u ramenom delu.
”Ne smes se precesto boriti sa jednim neprijateljem, jer ces ga poduciti svom celokupnom umecu ratovanja.” -Napoleon Bonaparta

Priredila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale