Dnevni izvestaj za 4. januar 2017. godine

Mesec iz znaka Riba u toku dana prelazi u znak Ovna i donosi jaku volju, euforiju, optimizam, borbenost, neiscrpne radne sposobnosti.
Venera u Ribama pravice sekstil sa Rx Merkurom koji se vraca u znak Strelca i donosi lepe vesti od prijatelja, rodjaka, osoba koje dugo niste videli.
Eto nama volje, energije i poleta da krenemo u nove radne pobede. Budi se entuzijazam, zelja da budete prvi u svemu, zelja za takmicenjem, dokazivanjem. Rad, rad i samo rad. Ne budite tvrdoglavi i nemojte misliti da sve znate, vec prihvatite savet i misljenje vaseg kolege koji zeli da vam ukaze na greske.
Stici ce i novac koji dugo ocekujete. Posto je Merkur i dalje retrogradan vodite racuna o vaznim papirima i dokumentima, postujte saobracajne propise i budite maksimalno oprezni u saobracaju, izbegavajte kupovinu tehnickih uredjaja i aparata.
Zracicete seksipilom, imacete zelju da zavodite, flertujete, naglasena je potreba za culnim uzivanjem.Strasteveni ste, topli, izrazajni i zivahni. Resicete nesuglasice sa partnerom.
Lepe vesti stizu od voljene osobe.
Ako ste slobodni paznju ce vam privuci jako sarmantna osoba u znaku Riba ili Strelca na nekom putovanju ili preko prijatelja. Ljubav na prvi pogled. Neki ce imati i susret sa bivsim ljubavima.
Iskoristite ovaj dan za druzenje, zabavu, izlazak sa drustvom. Sreca i ljubav kucaju na vasa vrata i vreme je da ih otvorite.
Moguca je glavobolja ili nesanica.
„Traziti put do ljubavi razumom, isto je sto i traziti svetiljkom sunce.”
— Mevlana Dzelaludin Rumi

Priredila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale