Dnevni izvestaj za 19. januar 2017. godine

Mesec je u znaku Skorpije, Mars i Saturn grade kvadrat i kako je ovo najtezi aspekt u astrologiji, jer deluje snazno budi se velika agresija, bes, mrznja, netrpeljivost, napetost, nervoza, sarkazam, sitnicavost.
Budite oprezni na poslu, ne donosite ishitrene odluke, jer se mozete kasnije kajati. Ne ulazite u konfrontacije sa autoritetima. Naglasena je borba za prevlast, dokazivanje, opsesivno odmeravanje i uporedjivanje sa drugima, pokazivanje moci.
Preispitujete se i imate dosta nedoumica na emotivnom planu. Zauzeti osecaju nestabilnost u trenutnom odnosu. To ce vas naterati da uletite u neku strastvenu vezu.
Slobodni ce se igrati sa potencijalnim partnerima koji se pojavljuju. Poznanstva su moguca preko prijatelja. Mozete obnoviti neki kontakt i pokrenuti stare emocije.
Potrebno je izbaciti nagomilanu negativnu energiju, koja je uzrok mnogih bolesti, oslobodite se besa, ljutnje, otrova. Suocite se sa onim sto vam izaziva bol, vreme je za razresavanje nejasnih situacija, oslobodite se svega sto vas muci i uznemirava, jer Mesec u Skorpiji donosi rusenje svega sto je lose, ociscenje i ponovo gradjenje novih sistema vrednosti. Ovo je dan kada je potrebno primiriti se, izbegavati rasprave, povuci se.
Cuvajte zdravlje, potreba za snom je velika, vise odmarajte.
”Moc je slatka, ona je kao droga, ona je zelja koja se povecava navikom.” – Bertrand Rasel

 

Priredila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale