GODISNJI HOROSKOP ZA JARCA 2020.

Za Vas pripremila:
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarot tumac

Bez pritiska Jarcevi! Ove godine su sve astrološke oči uprte u vas. Sa Saturnom, Plutonom i Jupiterom koji se svi zbližavaju u vašem znaku početkom 2020. godine, sigurno ste na zaristu. Kako vi to podnosite? Ironično je da vam ne ide “teško”, već sa neznim, otvaranjem i prihvatanjem. Vaš suprotni znak Rak pokazuje vam kako. Saturn se pridružuje Plutonu u vašem znaku 12. januara, samo dva dana nakon pomračenja sa Rakom. Suočeni ste sa stvarnošću koliko ste snažni i kompetentni da sve možete sami da rešite ili postignete. Kako se vaš život može transformisati ako konačno prihvatite svoja ograničenja i pustite nekog drugog da pomogne? Velikodušni Jupiter takođe se ove godine susrece sa Plutonom, a njihov drugi sastanak 29. juna spada između pomračenja Sunca u Raku (20. juna) i mesečevog pomračenja u vašem znaku (4. jula). Dok nastavljate svoju ličnu metamorfozu, moći ćete da nađete smisao u poteškoćama i verujete da je sve što se događa najbolje dobro. Kroz sve to dobro se brinite o sebi tako da vas telo, um i duh mogu podržati i održati. Sekstil između Jupitera u vašem znaku i Neptuna u Ribama (20. februara, 27. jula i 12. oktobra) pomaže vam da usmerite svoju impresivnu samodisciplinu prema drugim ljudima – sa većim saosećanjem. Ovo će vam dobro poslužiti u kasnijem delu godine, kada Mars u Ovnu kvadratira Jupiter (4. avgusta, 18. oktobar), Pluton (13. avgusta, 9. oktobra, 23. decembra) i Saturn (24. avgusta, 29. septembra) u vašem znaku. Stvari na polju porodice mogu biti malo zategnute, sukobi koji nastaju oko domaćih obaveza, brige ili čak planova za odmor. Udahnite i podsetite se: svi ste zajedno u ovome. Na kraju krajeva, kada Saturn ove godine podeli svoje vreme između vašeg znaka i Vodolije (vaše kuće vrednosti), vreme je da se fokusirate na ono što je zaista važno. Velika povezanost Saturna sa Jupiterom u Vodoliji 21. decembra započinje novi 20-godišnji ciklus, tako da ćete želeti da ga pokrenete desnom nogom!

KARIJERA:

Samo napred! Budući da je vaša vladajuća planeta Saturn provela nekoliko meseci u vizionarskom Vodoliji (21. marta-1. jula), ove godine ulažete velike investicije u budućnost. Bez obzira da li spremate novac za velike karte, gradite mrežu finansijske sigurnosti ili izdvajate sredstva za političke ili humanitarne svrhe, žrtva će se itekako isplatiti. Nakon što se nakratko povučete u svoj znak, Saturn će u decembru ponovo ući u Vodoliju i dvadeset i prvog poravnati se sa Jupiterom. Ova Velika povezanost predstavlja početak novog 20-godišnjeg ciklusa koji se tiče vaših prihoda i finansija. Razmislite o ulogama koje štedljivost (Saturn) i velikodušnost (Jupiter) igraju u vašem životu i kako biste mogli bolje da uravnotežite ovo dvoje. Još jedan par „suprotnosti“ koje ćete mešati ove godine su posao i zadovoljstvo, sa predivnom Venerom koja je provela četiri meseca u Blizancima, vašoj kući posla (3. aprila i 7. avgusta). Retrogradni period Venere od 12. maja do 24. juna vreme je za proveru i procenu koliko ste zadovoljni svojim trenutnim poslom. Da li vam daje fleksibilnost, raznolikost i mogućnosti za društvenu interakciju za kojom žudite? Ako ne, kako možete uneti više ovih stvari u svoj poslovni zivot. Možda neće zahtevati promenu posla, samo malo mašte. Kasnije u drugom delu godine Merkur deli svoje vreme između Vage (5. do 27. septembra, 27. oktobra i 10. novembra) i Škorpije (27. septembra do 27. oktobra, 10. novembra i 1. decembra). Sa ovim znakovima koji vladaju vašim kućama karijere i umrežavanja, pravo je vreme za povezivanje sa kolegama. Suviše je lako upasti u zamku da ih sa sumnjom shvatite – kao konkurenciju, a ne saradnike – ali ovaj mentalitet stare paradigme morate da otpustite! Na kraju krajeva, uspeh ne mora biti igra sa nultom sumom – ono što je dobro za jednog dobro je za sve.

EMOCIJE:

Nije jos vreme za opustanje, Jarcevi! Možda mislite da ste se navikli na Urana u Biku (vašoj kući za romantiku i druženje), ali ove godine su mu još uvek trikovi u rukavu! Kada je u pitanju ljubav, lako se mozete postaviti da vam bude ugodno. Znate šta volite…ali dobra sreca vas nagovara da isprobate bilo šta drugačije. Od juna do avgusta, planete koje prolaze kroz vaš suprotni znak Raka prave sekstil sa Uranom, nadahnjujući veću spremnost da izađete iz svoje zone komfora kako bi udovoljili svom partneru (a nadamo se i sebi). Izložiti se novim iskustvima je ranjiv osećaj, ali sa Merkurom pravi ovaj aspekt tri puta (5. juna, 30. juna i 22. jula), kladimo se da ćete ga zavoleti. Ponekad morate da pustite vašeg partnera da vas vodi – ili bar da ih upoznate na pola puta. Srećom, Merkur provodi dodatno vreme u osetljivom Raku (28. maja – 4. avgusta, retrogradno 17. juna 12. jula) i 30. jula t, otvarajući kanale saosećajne komunikacije o svojim potrebama i željama. Ipak, možda će biti teško izbeći borbu za vlast, dok se Merkur, sunce i Venera u Raku suprotstavljaju Jupiteru, Plutonu i Saturnu u vašem znaku (jul-početak septembra). T-kvadrat do ojačanog Marsa u Ovnu samo povećava emocionalne uloge. Zatim, kada se sunce, Merkur i Venera presele na Lava – vašu osmu kuću seksa i prisnosti – oni se sklapaju s Uranovim divljim kartama (2. avgusta, 10. i 15. septembra, respektivno). Ako ste se savijali unazad da biste usrećili partnera, možda ćete osećati da je vreme da preuzmete stvari u svoje ruke. Ali evo šta: U zaista srećnoj i zdravoj vezi, ne postoji prednost. Naravno, jedna osoba (tj. Vi) može prirodno pasti u dominantniju ulogu, ali to je ok samo ako je dobro za oboje. Zajedno dogovarate balans između primanja i uzimanja, vođenja i praćenja koji ima smisla za vašu jedinstvenu dinamiku.

Please follow and like us:
Zithromax for sale
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial