Znak koji GORI od strasti i kojim se NE MOŽE manipulisati – Ko ga voli, tetovira ga na svojoj duši!

Jednom kada se njegov ljubavnik prepusti slatkoj vatri njegovog poljupca, kada tetovira njegovo ime na svojoj duši, celu večnost niko ga neće moći zameniti.

Ljubav ovog znaka je poput eksplozije, poput vatrometa u letnoj noći. Preplavljuje osetila poput letne oluje, koja se dugo pamti.
Pripremio za vas: Aleksandar Tomić

On je – Ovan!

Ovan ne samo da zna šta želi – on predmet svojih želja nikada ne prestaje progoniti.

Čak i kada njegovi partneri misle da su dostigli tačku kada kreću dalje, Ovan je vešt u obnavljanju požara koji je možda već i pregorio. On je vrući plamen koji osvetljava put u najcrnjoj noći.

Ovan je tajni romantičar zodijaka, iako realizam i odlučnost ponekad to zasene. Kada se Ovan napokon obveže nekome – to je zato što zna da je to pravi izbor.

Nakon što on nešto odluči, niko ga ne može odgovoriti od toga. Ovan je znak kojim se ne može manipulisati, on tvrdoglavo veruje svojim odlukama. Njegove partnere to ili izluđuje ili to postaje razlog zbog kojeg ga zapravo i vole.

Iako je s Ovnom uvek uzbudljivo, on je, takođe, u teškim životnim situacijama neko na koga se možete osloniti. On je praktičan, voli biti u mogućnosti planirati stvari i sam donositi odluke. Pokušajte ga naterati na nešto, pre nego što je spreman i tek onda ćete osetiti svu silu neprobojnog otpora.

Ovan je egzotična destinacija i sigurnost toplog zagrljaja.

Bez obzira šta Ovan čini, on nesvesno pali vatru svojim opojnim pogledom i sklonošću za neočekivano.

Jedan od nezaboravnih aspekata u ljubavi s Ovnom je čarolija koja se događa kada ste sami s njim. Njegova ljubav je najtoplija zavisnost.

On je poput najukusnije čokolada prekrivene lešnicima. On je poput noćnog kupanja ispod punog meseca i spavanja na plaži sve dok se sunce ne pojavi.

On je poput slatkog poljupca i zagrljaja nakon lošeg sna.

Ovan ima snagu i odlučnost kojom kreira poželjan život. Uzima ono šta želi od ovoga sveta na način – sve ili ništa, a kada zna šta želi –želi to odmah.

On je uporan, sposoban i spreman na velike žrtve za ono što najviše želi.

Igra na veliko ili uopšte ne.

To je ta odlučnost, ta moć vatre i topline, zbog koje mu se njegovi partneri kontinuirano vraćaju.

Jer kada Ovan zaista ludo, duboko voli – on voli zauvek.
Izvor: Elephant journal

Zithromax for sale