Zena u znaku Ovna

 

 Priredila astrolog Ana Savovic

Zena u znaku OVNA ne moze da podnese da ljudi oko nje bezvoljno obavljaju svoj posao ili budu malodusni, a osobe prepune skrupula, koje mere svaku rec i razmisljaju o svakoj odluci, uzasno je zamaraju, sto im ona na savrseno jasan nacin i pokazuje. Potrebno joj je puno prostora da ispolji svoju energiju i trazi velike mogucnosti koje ce joj dozvoliti da se razmahne i povede svoje bliznje. To retko moze da se ostvari u okviru uobicajenih kucnih duznosti, i tako cemo zenu u znaku OVNA cesto naci u raznim komitetima, ili ce mozda uspesno da gradi i karijeru i brak.
Ovaj tip zene retko ceni vedrinu i njenu pravu vrednost, mada je poseduje ne tako retko, i zbog njene vesele i zivahne licnosti pravo je zadovoljstvo biti s’njom u drustvu. Drugi, razliciti tipovi, mogu je nadmasiti u planiranju detalja ili organizaciji, ali bez delotvorne pomoci zene OVNA, najbolji projekti nece daleko odmaci,a najbolje zamisljene seme ce propasti.
Zena u znaku OVNA je izuzetno aktivna u ljubavi i nije tako sputana u ispunjavanju svojih zelja kao sto se na prvi pogled cini. Na zalost, ponosito drzanje ove zene cesto privlaci slabije muskarce, sto ce se gotovo sigurno zavrsiti krahom, jer kad ona dobije priliku da dominira i nadjaca svog partnera, tad gubi postovanje za tog nevoljnika koji je dozvolio da do toga dodje. Njoj je prvenstveno potreban snazan,muzevan muskarac, ali ponekad izgleda veoma tesko pronaci takvog, jer ovde imamo zenu koja je jaca od vecine muskog roda. Ako je njena potraga za partnerom neuspesna, lako moze postati napeta i frustrirana. OVAN vlada glavom,pa su zato ceste glavobolje u stresnim situacijama.

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale