Zaštitite porodicu: Crvena papričica štiti dom od neprijatelja

Kuća i porodica najčešće su na udaru magije, a vidovita Radoslava otkriva kako da se spreče ti napadi.
Pripremio: Darko
Pored toga, ova proročica otkriva i uklanja crnu magiju a tokom svog tridesetogodišnjeg vidovnjačkog staža pomogla je mnogima da sačuvaju brak, izvuku se iz krize, odustanu od samoubistva…

”Mnogi mi se žale da im nešto škripi u zidovima, da se vrata sama otvaraju, slike iz čista mira padaju sa zidova ili da se televizor sam od sebe pali i gasi.

Ljudi ponekad misle da haluciniraju, međutim, to je znak da je u kući prisutna crna magija. Zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu, sve to mogu da uklonim.”

Mali trikovi spasavaju porodicu
Po Radoslavinom mišljenju, srećan dom je onaj koji je dobro zaštićen, a da mu neko ne bi naudio, valja koristiti male trikove za zaštitu kuće.

”Detelina sa četiri lista moćna je zaštita i donosi uspeh. Ako čujete neke čudne zvuke u kući, postavite po jednu glogovu granu u svaki ugao dnevne sobe. Tako ćete se zaštititi od duhova.

Beli luk takođe štiti od nečistih sila – dovoljno je držati jedan čen na ulaznim vratima kuće ili kancelarije. Brezova metla odlična je odbrana od veštica pa se postavlja pred ulaznim vratima kuće, dvorišta, štale, tavana, i to okrenuta naopačke.

Crvene ljute papričice nanizane na konac drže se na prozoru. Osim što deluju dekorativno, štite od ljutih neprijatelja, ali i od bolesti koja je posledica crne magije”, otkriva ova neobična žena…

Izvor: H.D.B

Zithromax for sale