ZANIMLJIVOSTI, A NE ČINJENICE!

Novogodišnje sujeverje
Šta obavezno morate da učinite do poslednjeg dana u godini?
Obavezno je:
1.Ljubljenje dragih osoba-U ponoć obavezno izljubite sve drage osobe.To je garant da će bliske osobe i duboke emotivne veze koje sa njima imate trajati i u narednoj godini.
2.Zalihe i novac-Veruje se da za Novu godinu treba dočekati sa dosta hrane u ostavi i u frižderu.Uz to-u svaki novčanik koji imate u kući,posebno one koje redovno upotrebljavate,stavite novac.To je iz predstroznosti i znak da će sledeća godina teći u blagostanju.
3.Platite račune i vratite dugove-Sve račune platite pre praznika i 1, januar dočekujte ,,čisti,,…Isto važi i za dugove koje eventualno imate prema poslovnim partnerima,dragim ljudima i sl.
4.Otvorite vrata i prozore i pravite što više buke-Vrata i prozori se otvaraju u ponoć,kako bi stara godina što lakše ,,otišla,, i ustupila svoje mesto novoj.Bukom terate zle duhove.
5.Prva osoba koja vam dođe u kuću-bilo bi dobro da vam donese neki mali poklon-za sreću i blagostanje.Poželjno je da bude mlađi,lep muškarac.Takođe,niko ne bi smeo da odlazi iz kuće pre nego što on stigne…

Pripremio: Aleksandar Tomić

Zithromax for sale