Venera

Pripremio za vas : Aleksandar Tomić

Venera u Ovnu
Venera u Ovnu govori o osobi kojoj nedostaju smisao za lepotu, prefinjenost i idealizam. Govori i o trenutnim, prolaznim naletima strasti. Može dati i dosta mladjeg partnera.
Venera u Biku
Venera u Biku je u svom dostojanstvu i njene osobine su na ovoj pozicij naroč-ito izražene. Smisao za estetiku, težnja ka maaterijalnim dobrima, zadovoljstvu i uživanju su izzrazito naglašeni. Osobe sa ovom pozicijom Venere žive kako bi uživale, monotonija i jednoličnost su njima strani pojmovi.
Venera u Blizancima
Venera u Blizancima osobi daruje smisao za estetiku, umetnost, književnost, gracioznost, optimizam, lepe manire, dobar odnos sa braćom i setrama. Venera na ovoj poziciji ukazuje mladjeg partnera koji je najverovatnije u komšiluku osobe.
Venera u Raku
Venera u Raku u povoljnim aspektima govori o lepom, sa stilom uredjenim domom, kao i o harmoniji koja vlada unutar njega. Govori i o prefinjenim roditeljima i dobar odnos sa njima. Afliktovana Venera može doneti preteranu gojaznost, tromost, nedostataak stila i ne baš najskladnije uredjen dom. Može dati i dosta starijeg partnera.
Venera u Lavu
Venera u Lavu na prvom mestu donosi naglašene strasti, izrazito lepog i šarmantnog partnera, kao i decu izrazite lepote. Česte su i veze sa osobama iz javnog života.
Venera u Devici
Osoba sa Venerom u Devici nažalost ne poseduje prefinjen ukus za lepotu, a i strasti skoro da i ne postoje. Osoba ljubaavi pristupa proračunato nikad se u potpunosti ne prepuštajući emocijama.
Venera u Vagi
Venera se u Vagi nalazi u svom dostojanstvu i sav njen uticaj ovde je dodatno naglašen. Osobe sa ovom pozicijim mogu biti popularne u javnosti, poseduju ograman talenat za estetiku i teže za besprekornom lepotom na svim poljima. Govori i o izrazito šarmantnom i lepom partneru.
Venera u Škorpiji
Osoba sa Venerom u Vagi poseduje ogromnu potrebu za seksualnim zadovoljstvima, ogromnu strast i bez zadovoljenja na ovom polju ona ne ume da funkcioniše. U aflikaciji može dati veliku ljubomoru, kao i venerične bolesti.
Venera u Strelcu
Venera u Strelcu može govoriti o pronalaženju ljubavi na dužim putovanjima, ili u inostranstvu. Takodje osobi daje fizičku lepotu, snažne emocije, ali i manjak morala. U aflikaciji donosi prevare, ljubavne avanture, i amoralnost.
Venera u Jarcu
Venera u Jarcu je obično hladna, disctancirana i sklona stabilnim, ozbiljnim i dugimvezama u kojima su iznenadjenja isključena. Obično u životima ovih ljudi se radi o jednoj životnij ljubavi, jer su osobe sa ovom pozicijom jako verne, postojane i odane. Ne govori o većoj sreći u ljubavi, ali zato može dati i moćne i uticajne prijatelje, a i sami mogu biti vrlo često uticajni ili na položaju.
Venera u Vodoliji
Venera u Vodoliji može govoriti o težnji ka neočekivanim i iznenadnim ljubavnim avanturama. Može dati i brak u strarijim godinama ili mnogo starijeg partnera. Instinktivno se plaše vezivanja i sputavanja, i mnogo bolje funkcionišu u grupi nego sa jednom osobom. Puni su razumevanja i jako retko osudjuju postupke drugih.
Venera u Ribama
Venera u Ribama daje izražen smisao za lepotu, muziku i umetnost uopšte. Obično govori o mirnim, nežnim, požrtvovanim osobama, koje teško pronalaze istinsku sreću u ljubavi, a može dati i više brakova.

Venera u poljima
Venera u prvom polju
Venera u prvom polju obično osobi daje šarm, spoljašnju lepotu i privlačnost. Osobe sa ovom postavkom Venere u horoskopu su u većini slučajeva popularne u društvu. U aflikaciji venera može govoriti o površnosti, razmaženosti i sklonosti porocima.
Venera u drugom polju
Venera u drugom polju donosi uspeh i veliki novac kroz lepe i luksuzne svarti, nakit i umetnost. Osoba obično lako dolazi do materijalne sigurnosti, veoma često i ulaskom u brak. Ovakva pozicija Venere u horoskopu govori i o težnji za lagodim životom gde osoba mnogo troši na luksuz, uživanja i društveni život.
Venera u trećem polju
Venera u trećem polju govori o dobrom odnosu sa braćom i sestrama, kao i komšiluku. Inače osobe sa ovakvom pozicijom u horoskpu su obično optimisti koji strogo vode računa o svom načinu izražavanja, težeći da izbegnu svaki oblik verbalnog sukoba. Obično govori i o lepom vaspitanju, ali i o ljubavi prema muzici, izražavanju emocija u pisanom obliku, drami i pozorištu.
Venera u četvrtom polju
Venera u četvrtom polju ukazuje na lep dom i srećno detinjstvo. Osobe sa ovom pozicijim venere u horoskopu teže srećnoj porodičnoj atmosferi tokom celog života. Takodje venera u četvrtom polju govori i o nasledstvu nekretnine zahvaljujući roditeljnima, ali može se odnositi i na uspeh kroz ulaganja nepokretnosti.
Venera u petom polju
Venera u petom polju govori o deci lepog fizičkog izgleda, umetnički nastrojenoj, koja su u većini slučajeva ženskog roda. Takodje govori i o uspehu kroz mesta za zabavu, ljubavne veze i umetnost. U aflikaciji venera sa ovom postavkom u horoskopu može govoriti o nesrećnim ljubavima, prevarama, ali i problemima sa decom.
Venera u šestom polju
Venera u šestom polju najčešće govori o ljubavi na radnom mestu, kao i emocije koje podredjeni gaje prema osobi sa ovom pozicijom venere u horoskopu. Može ukazati i na zajednički posao sa partnerom, ali i na tajnu ljubav partnera. U aflikaciji ukazuje na moguću bolest bubrega, kože ili problema sa ženskim tegobama. Najčešće do oboljenja dolazi zbog preterivanja u hrani i piću.
Venera u sedmom polju
Venera u sedmom polju govori obično o lepom i simpatičnom partneru, kao i o uspešnom braku. U muškom horoskopu može ukazati na brak sa glumicom, makekenkom, uopšte sa ženom koja se bavi javnim poslom. U slučaju aflikacije venere u horoskopu može doneti i neverstvo i sukobe.
Venera u osmom polju
Venera u osmom polju donosi dobro nasledstvo, dar za uspešne hovčane transakcije, izraženu seksualnost, kao i dobitke ulaskom u brak ili kroz ortakluk. Ukoliko je venera afliktovana u horoskopu može dovesti do promiskuiteta, perverzije, pa čak i polnih bolesti. Može dovesti i do operacija na ženskim polnim organima.
Venera u devetom polju
Venera u devetom polju je odlična pozicija za boravak u inostranstvu, uspešne kontakte, kao i brak sa strancem. U aflikaciji može govoriti o čežnji ka idealima koji se ne mogu dostići.
Venera u desetom polju
Venera u desetom polju je odlična pozicija kada je uspeh na polju karijre u pitanju. Obično donosi poslove koji su vezani za umetnost, kao i slavu i popularnost. Može ukazati i na brak sa osobom iz višeg društvenog staleža. U aflikaciji može govoriti o ograničenjima koji sputavaju osobu da ostvari svoje ciljeve.
Venera u jedanaestom polju
Venera u jedanaestom polju govori o društvenoj popularnosti i uspehu, pogotovo omiljenost kod žena. Ukazuje i na uzajamnu vezu izmedju prijateljstva i ljubavi. U aflikaciji govori o problemima do kojih dolazi zbog ženskih prijatelja.
Venera u dvanaestom polju
Venera u dvanaestom polju govori najčešće o tajnoj platonskoj ljubavi koja se pronalazi na udaljenim mestima. Može ukazati i na intrige od strane žena kao i na zamonašivanje. U aflikaciji govori o razvodu i razočarenju zbog partnera.

Izvor: Astro 24

Zithromax for sale