Venera u znaku Device

 

 

 

 

 

Venera ulazi u znak Device 5. avgusta pa cete u ovom periodu traziti ”Gospodina Savrsenog”. Zelecete da vam partner parira kako na emotivnom, tako i na duhovnom i intelektualnom nivou. Gledacete svaku sitnicu kod partnera i ako nesto odstupa od vasih visokih kriterijuma, radije cete birati da budete sami nego sa bilo kim. Necete srljati u vezu, bicete jako oprezni i stidljivi, pa ce partner morati polako korak po korak da vam pridje, ali obavezno mora biti istrajan i iskren u svojim namerama jer lazi i prevare nikako ne trpite i strogo osudjujete.
Vi sve shvatate ozbiljno, i sve pamtite od reci do reci, tako da vas partner mora biti svestan sta i na koji nacin govori i kako da vam se udvara. Suprotnom polu nece biti nimalo lako jer cete traziti ”dlaku u jajetu”.
Ljubav vam se u ovom periodu moze dogoditi na poslu, u kancelariji, mozete zapoceti vezu sa kolegom ili osobom koja je starija od vas.
Venera u znaku Device voli paznju, da joj neko ugadja, da joj donesete dorucak ili kafu u krevet, da vodite racuna o njoj kada je bolesna i donesete joj lek.
Zadovoljstvo pronalazi u knjigama, jer voli da uci i prosiruje svoja znanja i vidike. Voli psiholoske knjige i knjige o zdravlju.
Venera u Devici voli marljivo da radi i da se trudi na poslu, i sve poslove dovede do perfekcije. Ne voli da je hvale i jako je stidljiva i povucena. Dosta je stedljiva i novac cuva za ”crne dane”.
U ovom periodu moguci su problemi sa varenjem i nervna napetost. Promenite nacin ishrane, zapocnite sa dijetom i brinite o svom zdravlju.

 

Priredila astrolog Marija Savovic

Leave a Reply

Zithromax for sale