VENERA U LAVU OD 26. AVGUSTA DO 20. SEPTEMBRA 2017: Budite spremni za životne prekretnice i ulazak u sudbinsku ljubavnu vezu

Venera u Lavu od 26. avgusta do 20. septembra 2017: Nakon uzburkanih dana oko protekle solarne eklipse, prašina se polako sleže, te nam slede malo mirniji i povoljniji dani, a za neke i vrlo srećni. Jedan od razloga tome je što će Venera 26. avgusta ući u znak Lava.
Pripremio: Aleksandar Tomić
Kako se ovog leta sve nešto odvija u znaku Lava, tako će i ovu promenu položaja Venere ponovo najviše i najpovoljnije osetiti Lavovi. Celom svojom šetnjom u znaku Lava Venera će praviti povoljne aspekte, pa bi bar barem na kraju leta svi mogli malo da odahnu. Za neke će to biti i početak manifestacija njihovih želja.
Sam ulazak Venere u Lava desiće se na sam dan kada i Mars pravi egzaktnu konjunkciju sa Severnim čvorom, koji se takođe nalazi u znaku Lava, dok istovremeno Saturn u Strelcu kreće napred. S obzirom da Venera trenutno još uvek pravi kvadrat sa Uranom iz Ovna, do 31. avgusta, nekoliko predstojećih dana mogli bi značiti i naglo okretanje kola sreće. Sada dolazi do menjanja statusa quo, koji traje još od proleća, i to ovog puta na bolje.

Promene koje će doći desiće se vrlo naglo, pa bi za neke to mogli biti pomalo stresni dani, jer će se situacije tako brzo menjati da se nećete snalaziti u svemu tome. Ali, smirite se i imajte poverenja, jer sve što se događa je za vaše dobro, iako odmah možda nećete neke stvari takvima doživljavati. Odnosiće se na finansije, decu, vaše hobije, ljubavne veze, kao i odnosa vas samih prema sebi. Možda ste tokom prošlih dana solarne eklipse i mladog Meseca poželeli da nešto promenite, a sada će krenuti i manifestacije toga.

Mnogi će se sada ponajpre fokusirati na sebe, da ostave što bolji utisak u javnosti, nekima će se sada dešavati životne prekretnice, dok za neke to znači ulazak u sudbinsku ljubavnu vezu koja bi mogla potrajati. Osim lepih ljubavnih prilika, biće tu i mogućnosti da sada zasijate u punom sjaju, pa da vam se drugi dive vašem izgledu, energiji i srčanosti. Fokusirajte se na one lepe i pozitivne osobine koje imate i sada ih pokažite svetu.
Od 8. septembra Venera ulazi u konjukciju sa Severnim čvorom, te u sekstil sa Saturnom, i to će potrajati sve do kraja njenog kretanja znakom Lava. Promene koje će se sada dešavati biće dugoročne i od velikog značaja za vašu dalju budućnost. Ako ćete i imate prilike za nove veze, sada je vreme da im se u potpunosti prepustite, jer Venera u Lavu zna uživati svim čulima.
Možda će se to odnositi na neke osobe iz prošlosti s kojima ćete obnoviti kontakt, a možda će se raditi o nekim novim ljudima koji vam tek dolaze u život. No, u svakom slučaju biće to nežna, iskrena, zabavna i pomalo dečja ljubav, koja će vam doneti puno životnog elana. Jednostavno, ne razmišljajte previše i prepustite se, jer zaslužujete to.

Svi koji planiraju da krenu u neka finansijska ulaganja za bolju budućnost, trebalo bi da počnu da razmišljaju o tome od 5. septembra, kada će Merkur krenuti napred, a od 19. septembra slobodno i da finaliziraju ta ulaganja.

Lavovi su srčani znak, pun topline i iskrenosti, stoga u ovom lepom periodu darujte vašu pažnju i ponajviše ljubaznost drugima, ali i sebi. Budite dobri prema sebi samima, jer vi to sami najviše zaslužujete.

Izvor: astroportal

Zithromax for sale