Venera trigon Rx Pluton- 24. juna 2017. godine

Venera u Biku gradice trigon sa Rx Plutonom u Jarcu koji donosi lep ljubavni susret, ljubavni odnosi bice intenzivniji, Pluton pojacava strasti i donosi dozu fatalnosti, dubinu osecanja prema voljenoj osobi, dubinsko prozimanje dva bica koja se vole, nagle i neocekivane ljubavi, velike strasti, magnetsku moc privlacenja, ”ljubav do smrti”. Tacnije stice se duboka spoznaja o postupcima partnera, razmisljacete o vasim zeljama i emocijama, sta zapravo hocete, pa posto je Venera u Biku, razmisljacete da vas odnos uzdignete na visi nivo, razmisljacete o braku, porodici, zajednickom zivotu, prosirenju porodice, deci, razmisljacete o visem smislu ljubavi i zivota.
Rx Pluton opet vas vraca u proslost, pa postoji potreba da na proslost pogledate drugim ocima, uvidite greske, Pluton ima moc regeneracije i transformacije, da ispravite svoje greske i na starim temeljima izgradite nesto novo. Velike promene i iznenadjenja na polju ljubavi. Sudbinski susreti se mogu desiti na poslu, preko prijatelja, ili sa osobom koju vec dugo poznajete, prema kojoj gajite duboke emocije, a niste bili spremni i imali snage da to sebi priznate. Imacete i fatalni susret sa osobom koja vam je puno znacila u proslosti i pozelecete da obnovite nekadasnju vezu.
Ovaj aspekt je pozitivan i sto se tice novca, moc privlacenja vece sume novca, razmisljanje o prodaji ili kupovini nekretnina.
”Ljubav je divlja snaga. Kad pokusavamo da je ukrotimo, ona nas unistava. Kad pokusavamo da je zatocimo, ona nas zarobljava. Kad pokusavamo da je razumemo, ostajemo izgubljeni i zbunjeni.”- Paulo Koeljo

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale