Veliki zdravstveni horoskop za oktobar 2016. godine: mesečne astro prognoze za zdravlje

Tokom oktobra neki znakovi će morati da budu odgovorni i da izbegavaju rizik, kako bi izbegli zdravstvene tegobe. Evo šta vašem horoskopskom znaku astrolozi predviđaju za zdravlje…

Ovan

Povećana briga za zdravlje naglašena je kroz prvu nedelju oktobra 2016. godine, kada se Merkur, vladar kuće bolesti Ovna, nalazi u toj kući. Ovaj period zahteva dodatan oprez, ali isto tako, može biti dobar za obavljanje kontrole i potrebne tretmane. Tokom oktobra bićete izloženi stresu i napetosti. Najbolje što možete da učinite jeste da izbegavate bilo kakva preterivanja i rizik.

Savet: Iznesite svoje mišljenje na mudar i diplomatski način!

Bik

Tokom oktobra biće događanja u kući zdravlja Bika. To znači dve stvari: zdravlje može postati nestabilno i moraćete da preduzmete određene mere ili da se vi pokrenete i odlučite da nađete rešenja za neke stare zdravstvene probleme. Isto tako, to može značiti da ćete imati veći interes za zdraviji način života, zdravu ishranu, dijetu, bolji izgled i slično.

Savet: Budite oprezni kada se radi o polaganju ispita, dugim putovanjima ili odnosima na daljinu!

Blizanci

Fizičko stanje Blizanca biće odlično tokom oktobra. Imaćete višak energije koju ćete morati da potrošite na kretanje i sportske aktivnosti. Ipak, nemojte se upuštate u riskantne situacije. Postoji opasnost od nezgoda i neočekivanih kriza. Budite umereni u svemu, jer bilo kakva vrsta preterivanja koštaće vas skupo.

Savet: Izbegavajte neugodne rasprave o novcu sa partnerom i upuštanje u poslove sa prijateljima!

Rak

Sukobi i duži periodi pod stresom mogu vam jako naštetiti. Vaš imunitet može oslabiti i otvoriti vrata bolestima. Pokušajte što više da odmarate i da se udaljite od situacija koje teško emotivno podnosite. Ako ništa drugo, potrudite se da nađete vremena za opuštanje uma i tela! Kreativna aktivnost puno će vam pomoći. Čak bi mogli da ostvarite zanimljive rezultate.

Savet: Učlanite se u grupu ili udruženje ili se borite za plemeniti cilj.

 

Lav

Budite oprezni! Mars se pridružuje Saturnu u kući bolesti Lava i ovakva situacija nije šala. Dosadašnje probleme tretirajte sa puno pažnje, istražite situaciju, idite na preglede i šta god treba da bi u potpunosti otkrili uzroke. Nemojte se izlagati riziku i ne forsirajte se! Izbegavajte preterivanja i iscrpljivanje organizma na bilo koji način.

Savet: Družite se sa što više ljudi, razmenite stavove, mišljenja i informacije! Sve to koristiće vam.

Devica

U dobroj ste formi, imate puno energije i ne treba da brinete. Ipak, neskladan aspekt kojeg prave Merkur, vladar Device, sa Marsom, Uranom i Plutonom, donose stres, naglost, žurbu, razdražljivost, preterivanja i nemar. U nekim slučajevima sve ovo može doneti zdravstvene probleme ili nezgode. Budite oprezni!

Savet: Ne upuštajte se previše u rizik!

Vaga

Dobro ćete se osećati, bićete u dobroj fizičkoj formi i imaćete dosta energije. Ipak, postoji sklonost preterivanju i to može stvoriti probleme sa zdravljem. Nemojte zanemariti svoje zdravlje! Budući da prolazite kroz stresan period, možda nećete lako naći vremena da se posvetite svom zdravlju, ali morate se potruditi i nađete vreme za sebe.

Savet: Opustite se, pristupite stvarima metodično, bez žurbe, zavisno od vaših prioriteta, bez nepotrebnog opterećivanja!

Tokom oktobra neki znakovi će morati da budu odgovorni i da izbegavaju rizik, kako bi izbegli zdravstvene tegobe. Evo šta vašem horoskopskom znaku astrolozi predviđaju za zdravlje…

Škorpija

Imate zadivljujuću sposobnost koncentracije i puno energije i snage, ali tokom oktobra nećete biti u najboljoj formi. Kroz prve dve dekade imaćete veliku potrebu za odmorom. Nemojte zanemariti tu potrebu za odmorom i opuštanjem. Bićete napetiji nego obično i to može naštetiti vašem zdravlju. Tokom zadnje dekade vaše stanje će se popraviti i bićete u boljoj formi.

Savet: Pokušajte da budete prilagodljiviji i nemojte svet posmatrati kao crno beli!

Strelac

Uopšteno, vaše zdravstveno stanje bolje je nego prethodnih meseci. Pritisak koji ste osjećali sada se smanjio, opušteniji ste, atmosfera oko vas je puno vedrija i mirnija. Novih problema ne bi trebalo da bude. Ali, Saturn se i dalje nalazi u Strelcu i sve dok je tu prisutan, trebate pažljivo da pratiti svoje zdravstveno stanje i preduzmete ono što morate da bi ojačali telo.

Savet: Pišite, slikajte, pevajte, plešite i izrazite svoja osećanja na kreativan način!

Jarac

Tokom oktobra bićete puni energije, jer je Mars na vašoj strani. To ne znači da možete zanemariti svoje zdravlje. Saturn je još uvek u vašoj 12. kući i zato budite oprezni, jer se hronični problemi mogu pogoršati bilo kada. Istina, Mars vam daje energiju, ali vodi i prema žurbi, preterivanjima, nemiru i nemaru što može rezultirati nezgodama, infekcijama, upalama i drugim neugodnostima.

Savet: Kontrolišite svoju energiju i impulsivnost!

Vodolija

U dobroj ste formi i optimistični ste. Ali vaš um je nemiran. Mogli bi da imate poteškoća sa spavanjem ili osećajem umora. Ako ste skloni zavisnosti od nečega, budite posebno oprezni! Pazite se skrivenih opasnosti, zatim su moguće i nezgode pri kretanju (hodanje, vožnja i slično).

Savet: Ne upuštajte se u tračeve, spletke i dogovore iza leđa!

Ribe

Situacija nije najbolja. Sa vladarom Riba, smeštenim u 8. kući Riba, zajedno sa Suncem, vladarem kuće bolesti Riba, niste vitalni. Ako uzmemo u obzir da na njih utiče Mars, Saturn i Uran, može biti kritičnih situacija, nezgoda ili drugih nepovoljnosti. Zaštitite se i pobrinite za svoje zdravlje. Dovoljno se odmarajte!

Savet: Dobro upravljajte svojim sredstvima i koncentrišite se na važne stvari!

 

Izvor: Tarot horoskop

Zithromax for sale