Vedska astrologija otkriva tajnu nesrećnih ljubavi: šta vam đotiš horoskop predviđa za oktobar 2016. godine

 

Prva polovina oktobra 2016. godine dobra je za odnose, Merkur je odličan za poslove i planiranja, a Mars daje snagu za napredak i za poslovni uzlet.

Oktobar 2016. godine biće mnogo mirniji od septembra.

Prva polovina meseca dobra je za odnose, Merkur je odličan za poslove i planiranja, a Mars daje snagu za napredak i za poslovni uzlet.

Dani u kojima bi trebalo izbegavati važnije odluke su 5, 6. i 30. oktobar, to su lošiji dani za delovanje i veće životne izbore…

Merkur, Jupiter i Sunce su ovog meseca dobro postavljeni za posao i daju nam dobre poslovne mogućnosti. Sunce i Jupiter daju i odličnu kombinaciju za intuitivnost, koja je često od pomoći u poslovnim i emocionalnim odlukama. Merkur i Jupiter dobri su za proširivanje poslovnih znanja.

Pod uticajem društvenih konvencija i straha, obično ne sagledavamo sve svoje mogućnosti, a ova kombinacija upravo govori o savladavanju veština i sticanju znanja koji nam mogu pomoći u poslu. Kada bismo obraćali pažnju na ovaj aspekt života, shvatili bismo da je devedeset posto poslovnih problema prouzrokovano nedostatkom znanja i potrebnih informacija. Kada nemamo Merkurove informacije, ulazimo u podređeni položaj, zato je jako važno iskoristiti ovakve tranzite.

Venera je dobro postavljena u prvom delu meseca i daje vetar u leđa ljubavi do 13. oktobra, a nakon toga ulazi u konjunkciju sa Saturnom. Venera u Škorpiji donosi potrebu za tajnovitošću, a sa Saturnom prepreke. To su one nedostupne ljubavi zbog kojih nastaju tragične priče koje ostavljaju gorak osećaj neispunjenosti.

Ipak, na dubljem nivou, kada bismo mogli sagledati ovaj tranzit, kada bismo zaista uneli sebe, mogli bismo spoznati da se ne radi o nesrećnoj ljubavi, već o Senci ili Saturnu koji stvara nevidljiv plašt nedostupnosti partnera koji nam se sviđa. U tom trenutku ne vidite da je telo reagovalo odbrambeno i da ovaj položaj ustvari znači strah od ljubavi.

Nedostupnost je ovde strah od povrede. Mikro pomake svog tela u susretu s emocijama koje je izazvao slučajni susret ne vidite jer vas niko to nije učio. Emocionalni susret izaziva sećanje na traumu lošeg odnosa, što ustvari znači da je tranzit Saturna i Venere sećanje na prošle izgubljene karmičke ljubavi, pogotovo one tajne, ali u pozadini Saturn daje mogućnost osveštavanja traumatičnih emocija proizašlih iz loših odnosa.

Sunce 17. oktobra ulazi u đotišu u znak Vage, a to znači da povećava tvrdoglavost, ali istovremeno stvara želju i mogućnost da se problemi rešavaju kroz saradnju. Budući da je u Vagi Sunce slabo, ono može svoj najveći potencijal ostvariti kroz udruživanje i akcije koje se odnose na društvo ili prijatelje.

Tome će pomoći tranzit Merkura koji će se pridružiti Suncu 21. oktobra i svojom komunikacijom povećati mogućnosti saradnje i kontakata s drugima, što stvara i dobre poslovne prilike. Povećane su mogućnosti za sklapanje poslova onima koji rade na terenu, putuju i biće otvoreni za saradnju i upoznavanje novih klijenata.

Oktobar nam, dakle, daje dobre poslovne prilike, prvi deo meseca veoma je dobar za sticanje novih veština i odnose, druga polovina meseca lošija je za ljubav. Jasno, nije loša ako shvatite da je Saturn onaj koji produbljuje ljubav, ako zaista počnete posmatrati stvarne razloge onoga što zovemo nesrećnim ljubavima, a to je uočavanje senovitih projekcija straha od ljubavi.

Astrolog: Nikola Žuvela

Zithromax for sale