Uticaj novog meseca na horoskopske znake

Ovan♈️
Mesec na početku meseca pomaže u nekim ozbiljnim, ličnim korekcijama posla koje je potrebno izvršiti. Ovaj intenzitet se pomera ka kućnim stvarima kada Venera uđe u Bika, a Mars u Raka.
Bik ♉️
Ovo je mesec ličnog rasta za vas, jer mladi mesec u vašem znaku povećava samopouzdanje. Sredinom meseca, Venera će takođe uneti vaš znak koji vam daje snagu da podelite svoja prava osećanja sa voljenim osobama.
Blizanci ♊️
Novi mesec traži od vas da uradite duboku potragu za dušom, dok Venera u Biku do sredine meseca oseća malo više sumnje u sebe nego što je normalno. Zapamti koliko vrediš.
Rak ♋️
Ovaj mesec će biti super društveni za vas! Mesec donosi mogućnosti da se povežete sa novim i starim prijateljima.
Lav ♌️
Porodična pitanja će doći u prvi plan i učiniće da se osećate malo nesigurno. Koristite ovaj mesec da predjete poslednje prepreke koje vas blokiraju do cilja.
Devica ♍️
Već neko vreme radite na istraživanju odnosa i ličnih postupaka. Novi Mesec Bika je pravo vreme za to. Moguće neke iznenadne informacije na kraju meseca koje mogu sve promeniti.
Vaga ♎️
Mesec početkom maja izbacuje stvari naglašavajući finansijsku stranu ili odnos u kojem treba da se oslobodite emocionalnog prtljaga.
Škorpija ♏️
Odnosi će biti ključni fokus dok vas novi Mesec gura da ponovo otkrijete bliža partnerstva. Vaš cilj je da budete iskreni u tome kako se osećate i da ne dopuštate drugima da osporavaju vaše mišljenje.
Strelac ♐️
Vaša svakodnevna rutina će biti ključni fokus na početku meseca. Mesec će vas izazvati da isprobate nove stvari, peomenite redosled kojim ih obavljate, i uživajte u životu onako kako vam pada na pamet.
Jarac ♑️
Mesec na početku meseca traži od vas da uzdrmate stvari: Nećete uspeti nigde tako što ćete uraditi istu stvar. Međutim, do kraja meseca ulazite u neke zanimljive vode u vašem odnosu.
Vodolija ♒️
Početak meseca će biti o odbacivanju pitanja koje vas opterećuje. Do kraja meseca, pun Mesec Škorpiona će osvetliti stvari u vašoj karijeri.
Ribe ♓️
Mesečev novi mesec će doneti mnogo novih informacija koje bi trebalo da dodju do vas za neko vreme.

Priprelima Sandra Veselinović

Pripremila Sandra Veselinovic


Zithromax for sale