U NEDELJU DOLAZI DAN KOJI ĆE PROMENITI NAŠE ŽIVOTE NA DOBRO ILI ZLO: OVO NIKAKO NE RADITE U NEDELJU!

Dan koji dolazi zaista će većini promeniti život! Ili ćete rešiti najveće probleme ili će se sve zakomplikovati!

 

Saturn i Jupiter su trenutno retrogradni, a Mars se nalazi u retrogradnoj senci i vratiće se u Strelca 17. aprila. Nakon ovoga očekuje nas neverovatno buran period koji će se igrati našim emocijama, ali i pružiti snagu da izađemo na kraj sa svim životnim neodlučnostima.

Prva četvrtina Meseca u Raku započinje 14. aprila. To nas može navesti da se ponovo sretnemo sa energijom koju je Erin donela 12. aprila. Erin je patuljasta planeta nazvana po grčkoj boginji nesloge koja vlada Vodolijom – znakom suprotnosti i neodlučnosti.

U nedelju ne ulazite u konflikte pogotovu ne sa porodicom, ili sa onim kojima planirate sastanak u ponedeljak! Ukoliko uđete u svađu računajte da ste sve uprskali i da od posla ili pomoći nema ništa! Ukoliko je u pitanju veza može doći do raskida ili zatišja pred buru!
Tako da obratite pažnju na nedelju pogotovu u večernjim časovima!

Pitaćemo se da li smo isuviše agresivni ili siloviti u svakodnevnim odnosima sa ljudima, ili je situacija potpuno suprotna. Možda ćemo se osećati obesnaženo, besmisleno i beznačajno. Bez obzira na to koja osećanja su dominantna, ona će biti pojačana kako bismo dobili priliku da se fokusiramo na njih, racionalizujemo ih i vratimo emotivni balans.

Danas i sutra će vam sve ići od ruke! Na svakom polju biste mogli da iskoristite i poentirate ali to ne važi i za nedelju koja može biti kobna po svakom segmentu!


Veliki zemljani trigon dolazi nam od 14. do 17. aprila i očekuju nas Merkur u Biku, Jupiter u Devici i Pluton u Jarcu. Tokom ovog perioda bićemo veoma prizemni i povezani sa planetom Zemljom. Naša intuicija će biti povišena, kreativni poslovi će nam ići bez ikakve muke i napokon ćemo prepoznati našu jedinstvenu briljantnost zahvaljujući tome što će u prvom planu biti naši umetnički darovi, veštine i talenat.

Polako ćemo početi da vidimo “širu sliku” jer će sve na šta se budemo fokusirali biti otkrivano sa lakoćom. Ovo je savršen period za planiranje i sprovođenje tih planova u delo, posebno ako su u pitanju stvari za koje ranije nismo imali dovoljno samopouzdanja.

OPET samo se pazite nedelje do tada, vaši planovi mogu biti realizovani i uspešni

Izvor:bktvnews

Leave a Reply

Zithromax for sale