Tranzitni Mesec u Ovnu

Mesec je u znaku Ovna i donosi jaku volju, euforiju, optimizam, borbenost, neiscrpne radne sposobnosti. Vatreni, kolericni, agresivni znak Ovna pokrece Mesec (vasu dusu) da inicira razne dogadjaje, pa nijednog trenutka necete biti mirni i nece vas drzati mesto, vec cete biti zeljni druzenja, razgovora, putovanja, avantura, uzbudjenja.
Budi se entuzijazam, zelja da budete prvi u svemu, zelja za takmicenjem, dokazivanjem. Rad, rad i samo rad. Ne budite tvrdoglavi i nemojte misliti da sve znate, vec prihvatite savet i misljenje vaseg kolege ili prijatelja koji zeli da vam ukaze na greske. Stici ce i novac koji dugo ocekujete.
Zracicete seksipilom, imacete zelju da zavodite, flertujete, naglasena je potreba za culnim uzivanjem. Strasteveni ste, topli, izrazajni i zivahni. Resicete nesuglasice sa partnerom.
Lepe vesti stizu od voljene osobe.
Ako ste slobodni paznju ce vam privuci jako sarmantna osoba u znaku Vage, Bika ili Ovna na nekom putovanju ili preko prijatelja. Ljubav na prvi pogled.
Iskoristite ovaj dan za druzenje, zabavu, izlazak sa drustvom. Sreca i ljubav kucaju na vasa vrata i vreme je da ih otvorite.
Moguca je glavobolja ili nesanica. Prijace vam sportske aktivnosti.
„Traziti put do ljubavi razumom, isto je sto i traziti svetiljkom sunce.”
— Mevlana Dzelaludin Rumi

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale