TRANZITNA VENERA U LAVU OD 26. AVGUSTA DO 20. SEPTEMBRA 2017: Sada je vreme za ljubavne priče koje dugo čekaju svoj početak

Tranzitna Venera boravi u znaku Lava od 26. avgusta do 20. septembra 2017. godine.
Pripremio: Aleksandar Tomić
Tokom ovog perioda obrazovaće aspekt trigona sa tranzitnim Saturnom, koji je krenuo direktnim hodom, egzaktno 12. septembra. Već 15. septembra tranzitna Venera obrazovaće i aspekt sekstila sa tranzitnim Jupiterom. Dok će 17. septembra egzaktno biti u aspektu trigona sa tranzitnim Uranom u Ovnu.

Navedeni aspekti donose nove prilike za ljubav. Za neke ljubavne priče koje dugo čekaju svoj početak, a koje će početi poput neke magije, baš ono što smo oduvek tražili, i baš ono u čije postojanje se nismo usuđivali da zaista poverujemo. Svi oni sa Venerom u Lavu, ali i svi oni koji natalno imaju ove aspekte, upravo takve ljubavi mogu očekivati u narednom periodu.

Svakako ćemo svi pomalo tokom boravka tranzitne Venere u Lavu biti zaljubljeni u sebe, postavljati neke nove principe i primenjivati ih u odnosu prema nekim ljudima, tražiti više za sebe i dobijati ono što zaslužujemo. Potrudimo se da dobijemo ono najbolje.

Srećno!

Izvor: astroportal

Zithromax for sale