Tarot, astrologija, telepatija: koji je spiritualni dar vašeg horoskopskog znaka

Pripremio za vas: Aleksandar Tomić

Za Device astrologija, za Vagu Tai Či, a koji je spiritualni dar vašeg horoskopskog znaka saznajte u nastavku…
Spiritualnom svetu pristupate kao i svemu ostalom – direktno! Iskreni ste u svojim uverenjima, ali previše samopouzdanja može da na neki način omete vaš psihički razvoj, kao i da pojača vašu aroganciju.
Vaš specifični spiritualni talenat: Prekognicija – pitate se kako Ovnovi sve znaju pre ostalih? Sad je otkriveno!

Bik

Idete korak po korak u svom spiritualnom razvoju. Oprezni ste, umete da se čuvate od raznih psihičkih napada. Budući da ste veoma stabilni i realni, u spiritualnom radu naročito vam pomaže urođena dobrota. U različitim spiritualnim disciplinama prednost vam daje vaša spremnost da učite

Vaš specifični spiritualni talenat: Parapsihologija – kad god držite u rukama neki fizički predmet, lakše primate sve spiritualne utiske iz okoline.
Blizanci

Vaša ljubav prema komunikaciji je beskrajna – vi prosto ne možete da prestanete da delite savete drugima. Međutim, stalno uskomešane misli mogu da budu prepreka u razvoju vašeg spiritualnog dara. Vrlo je važno da postavite sebi granice u komunikaciji sa drugima.

Vaš specifični spiritualni talenat: Vi ste rođeni medijum – lakše vam je da razgovarate sa duhovima nego sa živim ljudima.

Rak

Osećajni ste i oprezni, vaši strahovi mogu napraviti blokadu u komunikaciji. Vaša saosećajna priroda je pozitivna strana vaše ličnosti, dovoljno ste lukavi da možete da prepoznate kada se neko poigrava sa vama.

Vaš specifični spiritualni talenat: Tarot – izuzetno ste nadareni da intuitivno razumete slike i simbole.

Lav

U potpunosti uživate pažnju drugih, volite osećaj popularnosti koji dobijate zbog svojih vidovnjačkih sposobnosti. Vaša želja da pomognete drugima prelazi u svet spiritualnog, te ukoliko biste obuzdali svoj ego, mogli biste da napravite čuda.

Vaš specifični spiritualni talenat: Vi ste vidovnjak, a naročito uživate u kontaktu sa velikim ličnostima iz prošlosti.
Devica

Imate veliki potencijal i snažnu spiritualnost, ali nedostatak samopouzdanja i neodređen stav prema tome vas može unazaditi. Metodični i disciplinovani, jako brzo savladavate sve prepreke i crpite dragocena znanja.

Vaš specifični spiritualni talenat: Astrologija – Nema tih stotina detalja koje vi niste u stanju da sintetišete u koherentnu celinu koja čoveku može da pomogne.

Vaga

Teško prihvatate spiritualnu energiju koju primate, plašite se da ćete je pogrešno protumačiti. Budite hrabri i prihvatite sebe, mnoge stvari koje smatrate pukom imaginacijom su zapravo vaša sipiritualna vrata – prestanite da negirate i prepustite se.

Vaš specifični spiritualni talenat: Rođeni ste za Tai Či – ili bilo koju drugu meditaciju u pokretu. Sa spiritualnim energijama povezujete se sa lakoćom i gracioznošću.
Škorpija

Prirodni ste mistik i izvor spiritualnosti. Posedujete jak potencijal i kanal ka spiritualnosti, okultnom i stvarima koje su usko povezane sa mistikom i nepoznatim. Volite da istražujete istoriju ovih tematika, često postajete i ljubitelj spiritualnog sveta.

Vaš specifični spiritualni talenat: Telepatija – svi žele da znaju šta drugi misle, a neki čak i da manipulišu tuđim mislima. Vi možete i jedno i drugo.

Strelac

Niste sigurni da li verujete u spiritualne sposobnosti, ali prihvatate da postoji nešto više i izvan ovozemaljskog sveta. Naprasni ili dramatični incidenti u vašem životu pojačavaju vašu spiritualnu energiju, uviđate da ste mnogo kreativniji i povezaniji sa ovakvim energijama u kriznim situacijama.

Vaš specifični spiritualni talenat: Astralno putovanje – vi zaista možete da idete gde želite, a da čak i ne napustite svoju udobnu fotelju ili krevet.

Jarac

Spiritualni svet shvatate vrlo ozbiljno i iritiraju vas osobe koje ne dele vaše mišljenje. Tradicionalista ste u srcu, privlače vas stari obredi spiritualnog povezivanja, dok novi u vama bude sumnju i neprihvatanje.

Vaš specifični spiritualni talenat: Talentovani ste za tumačenje runa – možete da ih protumačite na jedinstven način.
Vodolija

Znate da postoji nešto izvan ovog sveta – niste sigurni šta tačno. Tragate za racionalnim, naučnim odgovorom na spiritualne fenomene, ali vas posebno uzbuđuje kada ga ne pronalazite. U mnogim aspektima života funkcionišete ispred svog vremena, spiritualni ste kanal drugih entiteta.

Vaš specifični spiritualni talenat: Vi ste spiritualni kanal drugih entiteta – svi oni mogu da progovore kroz vašu svest.

Ribe

Kao pravi empata, prepuštate se spiritualim vibracijama i najsenzitivniji ste predstavnik svih znakova. Morate naučiti da obuzdate svoje emocije, u suprotnom ćete mešati spiritualnu energiju sa stvarnošću.

Vaš specifični spiritualni talenat: Vi ste ekstrasens – prirodno osećate bolove, emocije i psihička stanja drugih ljudi.
Izvor: Lovesensa

Zithromax for sale