Tajna formula kodova

 

Mnogi naucnici su dokazali da u prirodi i kroz prirodu postoji jedan savrsen matematicki poredak.
Veliki deo odgovora i tajni od postanka sveta pa do danas se krije u matematici i brojevima.
Tako se dolazilo i do fenomenalnih otkrica kroz vekove.
Astrologija uz pomoc tehnoloskih dostignuca se danas vrlo lako dobije u kompj.programu ,ali ono sto je vazno da znate da se i ona sastoji od matematike ciste jasne i precizne.Pre 30 godina se to racunalo po nekoliko sati.
To sve stavlja numerologiju u jednu ravan sa vrlo ozbiljnim naukama i kroz vreme se dokazala kao vrlo uticajna na coveka,prirodu i svet oko nas.


Svaki broj kao i u astrologiji ima svoje znacenje  simboliku,vrline i nedostatke.
Kroz vas licni datum se moze videti koji broj ima najveci uticaj na vas zivot ,odluke ,sudbinu.Ono sto je najvaznije pored toga je da svakom profesionalnom numerologu ne moze promaci i nedostatak energije nekog broja.A to vama sigurno moze biti od velike pomoci,u odredjenim situacija.Evo kako to moze izgledati:,Imamo broj 4 koji nosi simboliku ozbiljnosti ,krutosti karme,teskoce,zatvorenost.S druge strane imamo broj 6 koji nosi ljubav ,toplinu,razigranost,sjajnu komunikaciju .Brojevi imaju svoju pricu.
Sama carolija pocinje od toga da dodelimo i spojimo dve razlicite energije.I to naravno da bi spojili u najoptimalnije i srecnije resenje.Ako bi pomesali ova dva broja ili dodelili nosicu ovog broja u datumu(ako odredimo da mu je to najuticajniji broj kroz zivot),dobijamo osobu koja je ozbiljnog karaktera ali zna i da uziva ponekad,da se smeje,da pored toga sto ume drzati noge cvrsto na zemlji takodje poznaje i hedonizam…


Vrlo poznata stvar je da i svako slovo poseduje svoj broj,to se sve u duzim konsultacijama moze rasparcati i ispricati prica 5 kolena unazad.
Ali mi cemo se vratiti temi koja prica o energiji brojeva.
Takodje vrlo zanimljiva stvar u vasem zivotu je broj vaseg stana ili kuce i uticaj na vase datume tj brojeve.Osoba zivi u stanu broj dva i na njen zivot najvise utice dvojka iz datuma,to daje velike teskoce ,ceste kvarove poplave ,ljudi nerado dolaze u goste i zivotna energija osobe stalno pada ,ako duze boravi u kuci.


Sama carolija je da ako vec ne mozemo da se resimo nekretnine i uticaja broja da dodamo broj i promenimo tu nezdravu energiju kroz broj ili kod koji ce odigrati svoju ulogu.Onda moramo celu racunicu napraviti ,osobi 2 na br kuce 2 dodacemo onu 6 od malopre.Promeniti energiju i tok  ali i dobiti jednu zdravu 1,koja nosi energiju Sunca ,pocetka,snage i moci.
To sve moze da se uradi i kroz emotivnu situaciju ,kada postoji problem,finansijsku,i kroz komplikovane porodicne odnose naravno.Vazan je dobar numerolog i dobra matematika i carolija moze poceti.Nekad se to moze dobiti kroz jedan kod ili broj nekad kroz tri svedena,koja na kraju daju jedan ,vas.


Dakle vasi datumi i kodovi koje mozete povremeno upotrebljavati u vaznim situacijama igraju znacajnu ulogu u vasem zivotu.Kako da vas zastite tako i da vam pomognu kada imate dilemu otezanje ili problem.I kroz njihovu energiju da krenete napred!Probajte mnogima je pomoglo.

Pripremala:Vesna Bosnjak astrolog,numerolog i tarot tumac

Zithromax for sale