Svi ga obožavaju: Ovaj znak Zodijka najbolje zna kako ugoditi drugima (i sebi)!

Njega zanima sve što je opipljivo. Ne zanimaju ga previše filozofski razgovori, on je više zainteresovan za ono što se sprema za večeru. Zainteresiran je za senzualne užitke u životu, dobar obrok, ukusno piće i dobar masažu.
Poznat je po svojoj tvrdoglavosti i jedan od rijetkih načina na koji ga možete nagovoriti na nešto je da mu ponudite jednu ili sve od ovih omiljenih stvari.
Pripremio: Aleksandar Tomić

On je – Bik!

Njegova svrha se zasniva na preživljavanju, a nakon što je to osigurano, ona je zasnovana na udobnosti. Ni jedan drugi znak nema udobnije zone udobnosti. Ja ni jedan drugi znak nije više “zapeo” u svojoj zoni udobnosti više od Bika.

Budući da je njegova glavna motivacija stabilnost, često se može naći u situacijama koje su manje od optimalne, ali on stoji tamo, jer to je ono što on poznaje. To može biti frustrirajuće za prijatelje, obitelji i partnere koji znaju da Bik može bolje.

Davanje neželjenih savjeta uopće nije dobra ideja za nikoga, a pogotovo kada je u pitanju Bik! A čak i ako ikad potraže vaš savjet o nečemu, on neće više razgovarati o tome. Znajući da možete spasiti mnoge frustracije kada imate posla sa Bikom.

Zašto onda ostajemo uz tu tvrdoglavu osobu? Možemo da sažemo u jednu reč, radi se o pouzdanosti. Bik će uvijek biti tu za vas. On vam možda neće kupiti ekstravagantne poklone, odvesti vas na putovanje života u Italiju ili izvući na ples, ali on će biti tu kada želite nekoga da skuplja sa puta kad vaš automobil ošteti.

On će uvijek imati ‘posebnu’ meku stolicu za vas kada vam je potrebno mjesto na koje ćete se skrivati od užurbanog života i gdje ćete pronaći malo mira.

On će čak imati i grickalice za vas, kako bi se osjećali posebno. Nikada nećete gladi kada ste s Bikom, nikad to prirodno ne bi dopustio.

Govorim o tome što mu prirodno dolazi … novac. Da, Biku je važan novac. On lako dolazi do njega i ne gubi ga. On je puno darežljiviji sa svojim vremenom nego sa svojim novčanikom, ali ako trebate nove gume ili pozajmice kako bi popravili svoj krov, Bik je prava osoba kojoj možete obratiti.

On će očekivati da mu vratiš, ali će vam dati dovoljno vremena za to. Njemu se ne žuri i ne očekuje da i ti žurite. Posajmica će vam dati samo ako je u poziciji da vam je.

“Spor i odmjeren osvoji trku” je njegov izreka, ako uopće postoji. On uvek polako napreduje. Ipak, u toj sporosti stvara duboke korijene koje daju dugovječnost njemu i njegovim kreacijama.

Dakle, bez obzira što se radi o dobrom obroku, vožnji do zračne luke, lijepom sonetu ili savršenoj masažu stopala, Bik čini ovaj svet boljim i boljim mestom.

I za to smo zahvalni.
Izvor: Awakening people – Atma

Zithromax for sale