ŠTA VAM DONOSI VENERA U 2017. GODINI?

ŠTA VAM DONOSI VENERA U 2017. GODINI?

Pripremio za Vas: Aleksandar Tomić
Venera vlada lepotom,vezama i odnosima,muzikom, umetnošću i svim kreativnim poljima.Kada je u ženskom znaku,ima mnogo povoljniji uticaj na Zodijak,a takođe više voli vodene i vazdušne znake.U vodenim znakovima donosi najviše ljubavi i velikodušnosti, u zemljanim demonstraciju ljubavi, dok u vatrenom znaku Venera utiče na direktnost,naručito kada je reč o pokazivanju emocija.Planeta ljubavi pak u vazdušnim znakovima donosi objektivno posmatranje veza.Venera je naredne godine retrogradna od 6. marta do 15. aprila.Budući da se kreće unazad, to nije povoljno vreme za organizaciju venčanja.Retrogradacija Venere odražava se na ljubavnom i finansiskom sferu,a tokom ovog perioda postoji opasnost od emotivne nesigurnosti-tada je izvesnija snažna disharmonija u vezama i brakovima.

VENERA U OVNU
Venera će u Ovnu biti od 3. februara do 2. aprila, kao i od 28.aprila do 6. juna, a ova pozicija donosi stras, iskrenost,ali i zabavu.Ovaj položaj Venere utiče na odnos prema ljubavi uopšte.Ovnovi su veoma direktni kada je iskazivanje emocija u pitanju,međutim,nestrpljivi su i pomalo agresivni.Ukoliko se odlučite da u ovom periodu sklopite brak,očekujte da će on biti prepun zabave i strasti.

VENERA U BIKU
Venera će biti u Biku od 6.juna do 4.jula, i doneće osećajnost, komfor i osećaj sigurnosti.Ovaj period čini odnos stabilnim,ali može se desiti da nastupe i momenti monotonije.Bikovi uživaju u udobnosti,ali umeju da budu posesivni i ljubomorni.Slične oscilacije može doživeti i u braku ukoliko je sklopljen u ovom periodu.Naravno, mnogo toga zavisi od pozicija planeta u natalu obaju partnera.

VENERA U BLIZANCIMA
Venera u Blizancima-od 4. do 31. jula-do nosi mudrost, inteligemciju i komunikaciju.Brak sklopljen u ovom periodu mogao bi biti prepun razonodei druženja.Blizanci su poznati kao uvek druželjubljiv znak,koji uživa u zabavljanju drugih.Odnos s partnerom mogao bi biti sličan,samo pripazite na toda Blizanci takođe veoma teško iskazuju svoja prava osećanja i često menjaju mišljenje.Moraćete poraditi na iskrenom odnosu i dobroj komunikaciji.

VENARA U RAKU
Venera je veoma moćna u Raku, a to će 2017. godine biti period od 31. jula do 26. avgusta, i doneće pregršt emocija.Odnos s partnerom mogao bi biti pun razumevanja i ljubavi.Očekujte brak u kojem će lojalnost i porodični život biti na prvom mestu.Rakovi su veoma osećajni,a ponekad njihova ljubav može da se graniči sa posesivnošću.Partneri koji se odluče na brak u ovom periodu mogu imati razmirice, ali ukoliko su ostali aspekti dobri, moguće je siguran i uspešan odnos.

VENERA U LAVU
Venera je u Lavu od 26. avgusta do 19. septembra i donosi zabavu,vernost i nezaboravne trenutke.Iako Lavovi vole da zavode,kada se zaljube,lojalni su i prepuni ljubavi.Brak sklopljen u ovom periodu prepun je strasti i harmonije.Lav povećava Venerine moći dok je u njegovom znaku,stoga je veoma povoljno doba za skalpanje bračnih zajednica.

VENERA U DEVICI
Brak sklopljen dok je Venera u Devici,od 19.septembra do 24. oktobra,veoma je jednostavan,a partneri su posvećeni jedan drugom i teže perfekciji.Devica uživa u služenju i najbrižniji je znak Zodijaka.Brak sklopljen dok je Venera u Devici donosi konstruktivan trud oko odnosa sa partnerom,ali ukoliko budete pravili kompromis,on ćerezultirati stabilnim odnosom,prepun ljubavi i razumevanja

VENERA U VAGI
Venera u Vagi biće retrogradna-ići će unazad od 14. oktobra do 7. novembra.Ovo je period kada bi mnoge veze mogle bitiprekinute,apozicija Venere donosi i manjak diplomatije.Ipak, na duge staze,planeta ljubaviu nežnoj Vagi donosi harmoniju,mir,balans i lepotu.Ovaj aspekt ukazuje na izraženu iskrenost i poverenje u ljubavnom odnosu,stoga bi brak sklopljen u ovom periodu mogao biti uspešan.

VENERA U ŠKORPIJI
Venera će biti u Škorpiji od 7. novembra do 1. decembra.Brak sklopljen u ovom periodu veoma je strastven,a odnos između partnera moćan i dubok.Škorpije su po prirodi posesivne i senzualne, te je veza nastala u tranzitu Venere kroz ovaj znak prepuna seksualne energije, emocionalnosti ,fantazije i želja.Ipak, Škorpije takođe umeju da budu destruktivne,stoga budite oprezni s emocijama ukoliko planirate brak dok je Venera u ovom vodenom znaku.

VENERA U STRELCU
Venera u Strelcu,od 1. do 25. decembra,čini odnos između partnera opuštenim i mirnim.Brak sklopljen u ovom periodu odlikovaće smeh,mudrost i radoznalost.U svakom slučaju,bračni partneri koji tada ostvare zajednicu mogu da očekuju direktan i iskren odnos,prepun avantura.Partneri će žudeti za slobodom i imaće vremena za sebe,što će samo učvrstiti vezu.

VENERA U JARCU
Venera u Jarcu, od 25. decembra do 17. januara, donosi sigurnost,stabilnost i posvećenost.Jarčevi(naručito ženske osobe) veoma su posvećeni partnerima i idealni su za porodičan život.Međutim, ovaj znak je poznat po tome što deluje hladno i ne voli da pokazuje emocije.Ukolikop se odlučite da u ovom periodu sklopite brak,imajte na umu da s partnerom razgovarate o osećanjima i da je poželjnije da ih otvoreno pokazujete.

VENEREA U VODOLIJI
Venera će biti u vrcavoj Vodoliji od 17.januara do 10. februara.Ovaj znak veoma ceni prijateljstvo,stoga očekujte da bi brak nastao u ovom periodu mogao biti baziran na čvrstim prijateljskim vezama.Venerina pozicija u ovom slučaju donosi slobodu i originalnost.Veoma je važno da partneri daju prostora jedno drugome- to je ključ održivosti vaše veze.

VENERA U RIBAMA
Od 3. januara do 3. februara , te od 2. do 28. aprila Venera će biti u znaku Riba.One su veoma romantične,ipak,u stanju su da idealizuju partnera, te da ne primecuju ozbiljne mane.Ova pozicija Venere donosi nežnost i saosećanje.Ukoliko se odlučite da se venčate,možete očekivati izazovan odnos s bračnim partnerom.Ova tranzicija planete ljubavi donosi borbu između duhovnog i materijalnog.Ipak, brak sklopljen u ovom periodu mogao bi biti uspešan ukoliko vam pođe za rukom da kontrolišete emocije.

Izvor: Magična zona

Zithromax for sale