STA VAM DONOSI RETROGRADNA VENERA U OVNU?

Venera planeta ljubavi, lepote, umetnosti, novca od 4. marta do 15. aprila bice retrogradna. Rx Venera donece karmicke susrete, osecaj kao da ste nekoga vec ranije upoznali, deja vi, vracanje u proslost i na stare ljubavi, vracanje na bolne teme i stare rane.
Rx Venera u Ovnu bila je aktuelna 2009 i 2010 godine, pa nemojte se iznenaditi ako vam se u zivot pojavi neka osoba koja vam je znacila i koja je na vas ostavila neizbrisivi trag. Moze se desiti da iz nekog razloga tada niste mogli zapoceti vezu, nesto vam je drugo bilo prece ili su se drugi ljudi mesali u vas zivot, pa sada je trenutak da se sve ispravi i dovede u ravnotezu. Ako vas je neka osoba iz tog perioda potcenila i povredila, sada se poput bumeranga vraca u vas zivot da uvidi greske i shvati kako je samo pogresila. Ako vas je neko lagao ili prevario sada ce toj osobi da se desi ista situacija. Ovaj period donosi naplatu za sva losa dela, kao i nagradu za dobra dela. Nije povoljan period da se zapocne nova veza kada je Venera retrogradna, izbegavajte da donosite odluke zanovane na emocijama, jer se mozete brzo pokajati.
Rx Venera donosi vaznu lekciju o bezuslovnoj ljubavi, razumevanju i prastanju. Evo sta Rx Venera u Ovnu donosi svakom znaku :
-Ovan- Ovnovi ce zeleti da promene nesto na sebi- nova frizura, novi imidz. Bicete jako privlacni suprotnom polu, pa cete imati udvaranja na svakom koraku. Lav i Strelac vec duze vreme cekaju na vas odgovor. Odlicno je vreme da resite probleme i da prekinete kontakt sa ljudima koji vam oduzimaju pozitivnu energiju.
– Bik- Bikovi ce dosta raditi, bice jako angazovani i vredni, uspeh na poslu nece izostati. Kada je novac u pitanju moguci su iznenadni troskovi. Stedite novac. Vreme je da zavrsite jednu staru ljubavnu pricu i da prebolite.
– Blizanci- Blizanci ce dosta putovati, vracaju vam se stari prijatelji, obnovicete neka stara prijateljstva koja ce vam otvoriti nove poslove.
– Rak- Rakovi ce resavati porodicna pitanja, imacete unapredjenje, nagrade i zasluge na poslu.
– Lav- Lavovi ce pleniti svojim izgledom. Potreba za culnim uzivanjima bice naglasena. Fatalni susret sa jednim vatrenim znakom- Lav, Ovan, Strelac pokrenuce caroliju. Ako ste planirali neko putovanje sada je odlicno vreme za to. Neki Lavovi ce nastaviti studije tamo gde su nekada stali.
– Devica- Na poslu cete biti angazovani i dati svoj maksimum. Povedite racuna o zdravlju, moguca je i manja hirurska intervencija. Cuvajte se povreda i padova. Vracaju se stare ljubavi.
– Vaga- Vage ce muciti ljubomora, moguce su svadje i rasprave, pa cete morati da kanalisete ovu negativnu energiju. Optereceni ste, pa bi bilo dobro da se bavite fizickom aktivnoscu. Neko ko vam je mnogo znacio ponovo ce zakucati na vasa vrata. Razmislite da li zelite da ih otvorite.
– Skorpija- Skorpije mogu ocekivati veci novcani dobitak i prosirenje poslova. Otvara vam se prilika za posao koji ste nekada mnogo zeleli.
– Strelac- Razmisljate o odlasku u inostranstvo, pa cete se u ovom periodu fokusirati na posao i rad sa stranim saradnicima. Imacete susret sa jako interesantnom i inteligentnom osobom u znaku Ovna ili Ribe. Veliki uspeh vam stoji posebno ako se bavite nekim vidom umetnosti.
– Jarac- Zelite da napredujete u poslu pa se svim silama trudite da se pokazete i dokazete. Vase kvalitete prepoznace nadredjeni. Uspeh na polju posla i veci novcani dobitak. Odlicno je vreme za kupovinu ili prodaju nekretnina.
– Vodolija- Vodolije ce biti fokusirane na timski rad. Jedno dugogodisnje prijateljstvo bice prekinuto. Nervozni ste, potreban vam je odmor. Jedna prijateljska veza moze prerasti u nesto vise.
– Ribe- Ribe ce uspeti da realizuju svoje zamisli, bice jako kreativne, svoje snove pretvorice u stvarnost. Slusajte svoju intuiciju i pratite svoje snove. Osoba o kojoj sanjate i razmisljate vec duze vreme pojavice se u vas zivot. Jedan Ovan ili Strelac misli na vas. Veliki novcani dobitak.

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale