Sta vam donosi Pun Mesec u Raku?

Pun Mesec na 22 stepenu Raka pravi veliki kardinalni krst sa Jupiterom na 22 stepenu Vage i Uranom na 20 stepenu znaka Ovna i donosi pojacanu osetljivost, ranjivost, nervozu, napetost, uznemirenost, lako mozete da se rasplacete, budi se agresija, zelja za svadjom, raspravom, emocije nadvladavaju razum. Pun Mesec u Raku posebno ce uticati na kardinalne znakove- Rak, Jarac, Ovan i Vaga ili ako imate licne planete oko 22 stepena istih. Kada je Pun Mesec nemojte zapocinjati nove projekte niti nista novo, vec sve zaostale obaveze privedite kraju.
Budite oprezni na poslu, ne donosite ishitrene odluke, jer se mozete kasnije kajati. Ne ulazite u konfrontacije sa autoritetima.
Brinucete o porodici, posebno ako je u pitanju starija zenska osoba.
Preispitujete se i imate dosta nedoumica na emotivnom planu. Zauzeti osecaju nestabilnost u trenutnom odnosu.
Potrebno je izbaciti nagomilanu negativnu energiju, koja je uzrok mnogih bolesti, oslobodite se besa, ljutnje, otrova. Suocite se sa onim sto vam izaziva bol, vreme je za razresavanje nejasnih situacija, oslobodite se svega sto vas muci i uznemirava. Ali pokusajte da na miran nacin resite trenutne probleme i budite tolerantniji prema svojim najmilijima.
Bavite se vise sportom, izbegavajte stresne situacije, moguci su problemi sa snom.
”Za oporavak je potrebno vreme, ali takodje i pravi uslovi”- Hipokrat

Priredila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale