Sta vam donosi Mlad Mesec u znaku Vodolije?

Mlad Mesec u znaku Vodolije donosi nove pocetke, nova poznanstva, nova poslovna desavanja i nove ljubavne veze. Mars je iz znaka Riba presao u znak vatrenog Ovna, bicete puni entuzijazma, spremni za akciju i bez razmisljanja, glavom kroz zid, energicno, sebicno, bez pitanja traziti ono sto vam pripada. U ovom periodu bice puno ljubavi, druzenja, zabava, burnih i strastvenih veza. Mars u Ovnu uvek se do kraja bori za ono sto zeli. Mars ce u znaku Ovna ostati do 10.marta.
Skoncentrisani ste na svoj cilj i svom snagom zelite da uspete u svojoj zamisli. Otvoreni ste za nove poslovne kontakte I saradnju, prihvatate promene sa velikim odusevljenjem. Citajte izmedju redova I trazite skriveno znacenje u raznim situacijama. Mozete ocekivati pomoc I podrsku uticajnih prijatelja.
Danas cete biti inspirisani i ispunjeni ljubavlju. Priredicete neko iznenadjenje partneru bilo da je u pitanju neki poklon ili putovanje. Budite iskreni prema partneru I jasno izrazite svoje stavove.
Bice aktuelna poznanstva preko drustvenih mreza. Ako ste slobodni prihvatite necije udvaranje, vasi ljubavni snovi mogu da se ostvare.
Intuicija i snovi bice vam naglaseni, kao i zelja da radite i stvarate nesto novo. Prijace vam druzenje i zabava, nikako ne propustite izlazak sa prijateljima.
Problemi sa venama I kapilarima.
‘’ Kad nas ljube, zene nam oprastaju sve, cak i nase zlocine. A kad nas ne ljube, ne oprastaju nam nista. Cak ni nase vrline.’’ – Onore De Balzak

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale