Sta vam donosi Mesec u Raku?

Priredila astrolog Marija Savovic

Mesec u Raku donosi preosetljivost i nagle promene raspolozenja, pa cete se truditi da pronadjete potreban mir i tisinu u porodicnom domu.
Zelecete da se odmorite od posla, obaveza i raznih zamarajucih razgovora. Porodica ce vam biti u prvom planu. Prijace vam porodicna atmosfera, provodicete vreme u kuhinji spremajuci porodicni rucak uz duge razgovore o svojim precima, gledati porodicni album, razmisljati o porodicnom stablu, neke slike vratice vam secanja iz detinjstva, zelecete da se vratite u svoj rodni kraj.
Razmisljacete o uredjenju zivotnog prostora, neki ce se pozabaviti prodajom nekretnina, a neki ce pozvati majstore za popravku i renoviranje.
Mesec u Raku donosi sredjivanje emotivnih odnosa. Partner ce vam biti naklonjen i pruziti ljubav i paznju, bice mastovit i zastitnicki okrenut ka vama. Danas cete biti posebno nezni i osetljivi. Bilo bi lepo da ovaj dan iskoristite i provedete u prirodi i dugim setnjama pokraj vode. Partner ce vas mozda iznenaditi i izvesti na romanticnu veceru i pokazati svoja najdublja osecanja. Sve nesporazume koji su vas opterecivali i proslost ostavite iza sebe, i pravite nove planove za buducnost.
Ne preuzimajte sve brige ovog sveta na sebe.
Moguci su problemi sa stomakom, pa izbegavajte unos velike kolicine hrane i pica.
”Ko misli da je srecan, on je zaista srecan.” – Jovan Ducic

Priredila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale