Šta o Vama Govori Vaš lični broj

Šta o Vama Govori Vaš lični broj

 

 

 

 

Licni broj dobijamo tako sto saberemo vas datum rodjenja i svedemo na jedan broj,npr. 3.8.1980, sledi 3+8+1+9+8+0=29, 2+9=11, 1+1=2.Licni broj je broj 2.

Sta o Vama Govori Vas licni broj:

Jedan

Broj jedan predstavlja potrebu za licnom ispunjenoscu,nezavisnost,individualnost.Za Vas je vrlo bitno sticanje licne nezavisnosti,inicijativa,vodjstvo,dominacija.
Veoma je važno da naučite da se oslanjate na sebe i da dozvolite svojoj jedinstvenosti da se istakne.Ne volite da bidete zavisni od drugih.Vi nikada nećete biti nečiji pratilac, barem ne zadovoljan. Ceo život ćete težiti nezavisnosti.
Jednom kada postignete nezavisnost sledeći korak Vas kao rođenog u ovom broju je preuzimanje vođstva,sefovanje,dominacija..Mnogi političari, direktori velikih kompanija su rodjeni u ovom broju.Drugi će učiti od Vas i biti spremni da Vas prate. Oni će biti zadovoljni Vašim vođstvom s obzirom na Vašu strpljivost i hrabrost za promovisanje svojih ideja.

 

Sta o Vama Govori Vas licni broj:Dva
Ukoliko ste rodjeni u ovom broju vrlo je verovatno da ce u vasem zivotu bitno biti partnerstvo,druzenje,udruzivanje,rad sa drugima,nikada ne zelite biti sami. Imate snažan osećaj za pravdu i imate sposobnost da držite stvari u ravnoteži u odnosima sa drugim ljudima. Za Vas je vrlo bitna saradnja, posredovanje, uvažavanje drugih, partnerstvo i prilagodljivost.
Vi ste izuzetno osećajni i prilično brinete za druge. Vi se trudite da u drugima vidite ono najbolje i želite im najbolje.Verujte svom osećaju što se drugih tiče i svojoj intuiciji.Vi ste neko koga treba imati u blizini u kriznim situacijama, Vaš zdrav razum i stabilna priroda su od velike pomoći.
Nemojte biti iznenađeni ako se u svojoj okolini nađete u ulozi posrednika. Trebali biste da naučite da napravite ravnotežu između potreba drugih i Vaših potreba.

Sta o Vama Govori Vas licni broj:Tri
To su veoma duhovite i kreativne osobe.Optimistične su i mogu savladati mnoge lose situacije.Takođe su i velikodušne osobe.Poseduju talent za kreativnost i samoizražavanje.Dosta su otvorene i ambiciozne osobe.Radosne su, duhovite i šarmantne osobe.
Vrlo su komunikativne osobe i vole biti u centru pažnje.To su osobe koje ne znaju baš rukovati s novcem. Nisu dobri organizatori i svoje odgovornosti ne shvataju ozbiljno.Njihove loše mane su to što se daju lako povrediti i veoma su ranjive osobe.Mogu postati hirovite i cinične osobe.Imaju jako bogate talente,mogu biti umetnici,pesnici,pisci,slikari,glumci,muzicari,dizajneri,frizeri,zlatari.Osobe sa brojem 3 su obično zdrave, ali ponekad mogu imati probleme sa krvnim pritiskom i srcem. Mogu imati problema sa kožom i bubrezima.Mogu patiti od raznih plućnih bolesti, bolesti grla, a i laka su meta za groznice.

Sta o Vama Govori Vas licni broj:Cetiri
Osobe sa brojem 4 su odlučne osobe, sa snažnim idejama. Poštene su i pravedne osobe.Ne vole osobe koje su nepoštene i nepravedne.Hrabre su osobe i oprezne. To su osobe koje stoje cvrsto na zemlji.
Njihove loše osobine su to što znaju biti tvrdoglave,stroge ili previše ozbiljne osobe. Oprezne su osobe koje se drže svojih planova dok ih ne ostvare, a to zna potrajati i znaju propustiti prave prilike u poslu i ljubavi.One misle da imaju sve pod kontrolom. Ne znaju se opustiti i velike ideje zadržavaju za sebe.
Te osobe su veoma ozbiljni radnici.Privlače ih zgrade i konstrukcije.Njihov potencijal za uspeh je dobar u područjima kao što su bankarstvo, računovodstvo, organizacija,nauka i pravna područja.Dobri su advokati,mehanicari,inzenjeri,knjigovodje.Imaju odličnu fizičku snagu i izdržljivost.

Sta o Vama Govori Vas licni broj:

Pet
Optimistične osobe koje nadahnjuju druge ljude oko sebe. Oni traže slobodu, avanturisti su.Vole promene i vole upoznavati nove ljude i sklapati nova prijateljstva.Vole raznolikost,sigurni su u sebe,rade vise stvari u isto vreme.
Nedostaje im discipline,avanturistickog su duha,detinjasti su i znatizeljni.Umeju da preteraju u hrani i picu.
Odlicni su poslovima kao sto je prodaja, promocija, ulaganje, zabava, medicina,nauka i sve ostale poslove koji zahtevaju putovanja i verbalne veštine.Bili bi odlični voditelji i komičari.

 

Sta o Vama Govori Vas licni broj:

Sest
Sestice su najsretnije kada su na mestima ili situacijama koje su im dobro poznate i kada su okruzene ljudima koje dobro poznaju. Sestice vise vole stare prijatelje nego nove: draza su im stara iskustva nego nova: vise cene udobnost od avanture, klasiku od eksperimenta. Znaju da vole, ljubazne su, pouzdane, verne i iskrene.Samoljubive su i uobrazene.
Broj šest označava poslovne ljude, sposobne, organizovane, inteligentne i pouzdane. Mirni su, odgovorni, pošteni i obzirni te najčešće izbegavaju konflikte. U poslu su stabilni i znaju šta žele, ali zbog njihove jake volje ponekad je teško sa njima raditi.Vrlo su savesni roditelji a u porodici očekuju vernost.

 

Sta o Vama Govori Vas licni broj:Sedam
Ukoliko je Vaš numerološki broj sedam, dubokoumnost i sposobnost za sticanje znanja iz gotovo svega će biti nešto što će Vas pratiti još od rane mladosti. Sedmica se smatra najduhovnijim brojem i kvaliteti kao što su intuicija su naročito izraženi.Vrlo su tajanstveni,misticni,religiozni.Detektivski um,analiticnost,obracanje paznje na sitne detalje.Osobe rođene pod numerološkim brojem sedam su obično miroljubive, mirne i odane. Kao broj sedam, možda nećete imati puno prijatelja, ali one koje steknete će sigurno biti pravi. Kao prijatelji ste veoma milostivi i brižni.Sedmica se često oslanja na intuiciju i instinkt. Promene raspoloženja takođe su čest slučaj.Sedmica kao ličnost je uglavnom rezevisana i analitički nastrojena u svojim procenama istine. Ključni kvaliteti i reči koji odlikuju ovaj znak su analiza, razumevanje, znanje, svest, studioznost i meditiranje.

Sta o Vama Govori Vas licni broj:Osam
Osobe s brojem 8 su nadahnuće drugim ljudima, utiecajni su, ambiciozni, kreativni, tolerantni i novac im nije bitan.Oni su uravnoteženi, snažni, uspešni i realni, ne sanjare. Veoma su uspešne osobe.Ne vole licemjerje,laz,lukavstvo.Sve će učiniti za svoju porodicu i prijatelje.
Njihove loše strane su to što mogu biti okrutni, koji put neosetljivi, nasilni i pohlepni. To su tvrdoglave, nestrpljive i arogantne osobe.Njih privlači financijski uspeh i to je njihov najvažniji životni put.To su osobe koje su sposobne za poslove kao što su investitor, poduzetnik, menadzer, političar, financijski stručnjak i sl. Oni su spremni naporno raditi, imaju jake ambicije i želje za uspehom.Imaju organizacijske veštine.Oni mogu patiti od nervoze i mogu imati problema s živcima. Takođe imaju problema sa zubima i ušima. Mogu imati problema s venama. Oni su često depresivni pa im se preporučuje neki odmor gde se mogu opustiti i udaljiti od svih problema.

Sta o Vama Govori Vas licni broj:Devet
Osobe rođene pod numerološkim brojem devet su najveći filozofi među brojevima.Teze uzvisenom polozaju.Vrlo su odgovorni,milosrdni,vole da pomazu drugima.Vole zivotinje.Devetka kao ličnost je vrlo pouzdana,odgovorna,saosecajna.Sa takvim intenzitetom emocija, uobičajeno je da devetka pronađe svoj mir kroz umetničke i književne oblasti. Angažovanje u ovim aktivnostima daje snagu i balans devetkama za emotivno blagostanje. Osim toga društvene aktivnosti su veoma važne za ove osobe tako da imaju puno prijatelje,vole se druziti i putovati.Vrlo je bitno za pripadnike ovog broja koji teže ka milosrđu da ostave sebi mesta za smeh i opuštanje. Kvaliteti za osobe rođene pod numerološkim brojem devet su humanost, darežljivost, nesebičnost, obaveza i kreativno izražavanje.

 

Pripremila astrolog Ana Savovic

inner_ana

klikni_ostali

Leave a Reply

Zithromax for sale