Spoznajte sebe i druge: šta otkriva vaš astrološko-numerološki par-nepar

Astrološko-numerološki par-nepar govori mnogo toga o nama samima, ali i o drugima. Evo i kako da ga izračunate i saznate kakve tajne čuva vaš par – nepar broj.
Pripremio za vas: Aleksandar Tomić
To što je neko rođen neparnog dana, neparnog meseca i neparne godine ima svoju svrhu, a numerologija vam pomaže da spoznate sebe i druge.Svedite svoj dan, mesec i godinu rođenja na jednocifrene brojeve i odgovor potražite u kombinacijama.

Na primer, ako ste rođeni 14.11.1977. godine to je:

1.Dan – 14 = 1 + 4 = 5

2.Mesec – 11 = 1+1 = 2

3.Godina – 1 + 9 + 7 + 7 = 24 = 2 + 4 = 6

Prema tome, vaša kombinacija 5-2-6 je nepar, par, par.

1. Kombinacija nepar – nepar – nepar

Osobe koje imaju ovaj čist astrološko-numerološki nepar, predviđeno je da su njihove težne usmerene ka svemu što je “svetlo”. Ima naklonost prema umetnosti, kao i da su im vrlo bliska okultna i druga tajna učenja. Smatra se da su osećajni, produhovljeni i plemeniti. Često se u životu postave i iskazuju kao veliki sanjari i neumorni graditelji kula među oblacima. Poprilično se teško snalaze u praktičnim poslovima. To ni u kom slučaju ne znači da ne poseduju izuzetno kvalitetnu i kreativnu energiju.
Rođeni u čistom neparu su osobe koje žive za ljubav, ali i osobe koje zbog i od ljubavi često stradaju. Smatra se da na emotivnom planu najteže uspostavljaju ravnotežu, odnosno da su tu najosetljiviji i najranjiviji. Zato se mnogima, s pravom, čini da ove osobe doslovno posrću pod bremenom vlastitih osećaja. Njima je u mnogim trenucima tesno u vlastitoj koži i ne znaju što bi sa sobom.

Tada im se čini da je sve potpuno besmisleno i apsolutno bez ikakve svrhe i tonu do najmračnijih raspoloženja. Ipak, sve je to kod njih kratkog veka i u stanju su da se iz takvog potpunog mraka u trenu transformišu u osobu punu vedrine i optimizma, koja svojom verom i kreativnom životnom energijom mogu pokrenuti i preokrenuti svet.
Kakve su osobe kombinacije nepar – nepar – nepar
U pravilu, osobe čistog astrološko-numerološkog nepara imaju divnu i široku dušu. Umeju od sveg srca da se saosećaju s bližnjima, udubljuju se u njihove probleme, naprosto žele da pomognu svima i ne štede sebe kada su drugome na usluzi.

Ali, ove osobe znaju da budu i strahovito razdražljive, padaju u vatru zbog najobičnijih i zanemarivih sitnica koje samo one vide i koje samo njima smetaju. Često kada počnu da se ljute na druge, tu ljutnju mogu da svim žarom prenesu i na sebe same. Događa im se da u određenom trenutku žele mnogo više nego što se to tada može, pa je to i najčešći povod za nerviranje i ispade besa.

2. Kombinacija nepar – nepar – par

Svima koji su u danu i mesecu nepar, a u godini – par, pripisuje se da su vrlo emotivni. Samo tu njihovu emotivnost oni tako vešto prikrivaju, da u pojedinim momentima i sami poveruju kako su “operisani” od osećaja. Kako drugi ne znaju pravu prirodu ovih osoba, a one same se kontra reklamiraju, ostaju krajnje zagonetne za okolinu (kontra reklamu njihovu mogu da progutaju do kraja samo ograničeni, dok ostali vide i osećaju da nešto tu nije u redu). Sve dok o svojim planovima i namerama ove osobe ne pričaju ili ne upoznaju čak ni svoje najbliže, sve dok su na drugim temama, za njih “nema zime”.

Naime, tišina je za njih prava formula i tajna uspeha. Ukoliko progovore, ostaće potpuno nezaštićeni i mnogi će im bez razloga stajati na putu i pokušavati da ih ugroze i ponize. To je neka vrsta kažnjavanja boljeg od strane goreg, pa osobe iz ove druge kombinacije astrološko-numerološkog par-nepara, moraju da računaju na stalni život pod maskom.

Njih ne treba da pokušavamo da shvatimo i razotkrivamo. Kad god pomislite da ste ih saterali u ćošak i da moraju da se otvore, oni vam u najvećem poverenju i uz zaklinjanje na poverljivost, uvale novu shemu kao apsolutnu istinu o sebi. Zato je bolje da ih ne pritiskate da se iskreno predstave – to je nemoguće.
Da li su osobe kombinacija nepar – nepar – par sklone umetnostima
Oni često bez ikakvog (naizgled) povoda i bez ikakve koristi (stvarno) slažu za tako sitne stvari da je to pravo čudo. Naime, oni su bili sigurno u prilici da nešto iskreno kažu ili se iskreno izraze, a podsvest ih je u zbrci naterala da slažu. Zato se misli kako oni vole da lažu, a ne zna se da u tim slučajevima nije radila svest nego podsvest.

Ukoliko stvarno požele da slažu, to nikada i nitko ne može da otkrije i dokaže.Ukoliko im se dogodi da se opredele za umetničko stvaralaštvo, neminovno za sobom ostavljaju maestralna dela, najviše umetničke i estetske vrednosti.

3. Kombinacija nepar – par – nepar

Svima kojima je rođenje namenilo astrološko-numerološki treću kombinaciju par-nepara, suđeno je da se u životu iskazuju kao graditelji i stvaraoci materijalne kulture i uopšte opipljive i realne vrednosti. Iz ove kombinacije su regrutovani najpoznatiji svetski arhitekti i izumitelji, osobe koje se sa ogromnim uspehom mogu da se ogledaju u svim poslovima kojima je osnova u prirodnim naukama. Opredeljivanje za ostvarivanje karijere u nekoj drugoj oblasti su dosta manje.

Interesantno je da se ove osobe mogu da nađi u vrlo uspešan brak s osobom iz bilo koje astrološko-numerološke par-nepar kombinacije. Osnova za takvo predodređenje se nalazi u činjenici da su ove osobe među najreprezentativnijim nositeljima harmonije sklada i jedinstva. Kod njih ima svega što je potrebno bilo kojoj drugoj kombinaciji i zato mogu uspešno da se uklope sa osobama iz bilo koje kombinacije.

Priroda ovih osoba je najbolji oslonac njihove uspešnosti u realnim okvirima. Tada se otkriva da su po prirodi otvoreni, što se mnogima sviđa, pa ih doslovno usvajaju i obožavaju. Kako ih krasi velika dinamičnost, s njima vam nikada ne može biti dosadno, niti možete u njihovom društvu dospeti u bezizlaznu situaciju. S obzirom da im je podarena i uverljiva sugestivnost, oni su u stanju za svoju ideju i projekt uvere i pridobiju čak i “nevernog Tomu”.

4. Kombinacija par – nepar – nepar

Mada osobe iz četvrte kombinacije astrološko-numerološkog par-nepara sebe smatraju velikim praktičarima, sposobnim racionalistima i prvenstveno ljudima od akcije, njima je suđeno da latentno naginju misticizmu i okultnim učenjima. Mađutim, to im ni najmanje ne smeta pri rešavanju životnih problema. Naprotiv, to ima daje prednost u odnosu na one koji su se opredijelili ili za materijalno ili za duhovno carstvo.

U kultnoj seriji ‘Twin Peaks’, režiser Lynch je svog FBI agenta Coopera oblikovao baš po ovoj astrološko-numerološkoj kombinaciji par-nepar. Zaista je dobro kada neko uspe da uspostavi pravu i punu ravnotežu između duhovnog i fizičkog sveta. Karakteristično je da se osobe iz ove par-nepar kombinacije mogu da okušaju u svim sportskim disciplinama, najrazličitijim učenjima i naukama, da nema oblasti u životu koja im je strana ili nedostupna, samo je pitanje njihove želje. Niko kao oni nisu u stanju da budu u svakom jelu mirođija i to onaj koji daje konačni, završni ukus i aromu.

Za njih nema bitnih i nebitnih stvari, za njih je sve podjednako važno i vredno. Oni nikome i ničemu ne daju apsolutno prvenstvo. Imaju krajnje polivalentna i sistematična zapažanja i nikada i ništa ne može da ih u potpunosti veže i zaustavi za duže vreme.

Pretpostavlja se da bi ove osobe trebalo iskazati, makar u vidu hobija, kao uspješni skulptori, slikari ili graditelji. Tu su u poziciji da izraze svoju prirodu u svim praktičnim i mističnim bojama i aspektima.

Izvor: Atma

Zithromax for sale