Slabe tačke horoskopskih znakova: Bik ne voli da dirate njegove stvari, Lav prezire naredbe!

Pripremio za vas: AleksandarTomić
Svaki zodijak ima svoju slabu tačku, pa ukoliko ga baš tu pecnete, nemojte se čuditi što će eksplodirati i pokvariti vaš odnos.
Svaki od horoskopskih znakova ima poneku slabu tačku. Saznajte koji horoskopski znak ne voli da priča o novcu o finansijama, a koji znak se lako iznervira.

Ponekad će vam ovo saznanje koristiti ako želite da održite dobar odnos sa pripadnicima različitih zodijačkih znakova. Ovo su slabe tačke horoskopskih znakova!

Ovan

Ovnovi ne vole naredbe. Svako ko pokuša da im naređuje ili da im govori kako nešto da urade, neće se više druziti sa tom osobom. Retki su Ovnovi koji vole vole nadređene. I još jedna stvar koju treba izbegavati kod Ovnova je ta da ne voli da sluša o svojim manama.

Bik

Bikovi ne vole kada im neko remeti odmor, kada ih ometate u jelu ili dirate njihove stvari. Ako ih u tim stvarima prekinete, oni postaju jako nervozni i tada je najbolje da ih izbegavate. Često stavljaju nematerijalne stvari na mesto pre materijalnih.
Blizanci

Blizanci se vema brzo i lako uvrede ako im kažete da ćute, da su dosadni ili da ne rade neku stvar dobro. To moze da bude uzrok da Blizanac prestane da priča sa vama. Blizanci najviše mrze da im neko govori kako treba da voze u toku vožnje.
Rak
Rakove je vrlo lako iznervirati ako im date da rade poslove koji nisu vezani za porodicu, kuću ili dvorište. Ne vole da rade samostalno, uvek više vole da rade timski. Takođe, jako teško menjaju svoje navike i ako im pokušate promeniti to, sukobićete se sa njima.

Lav

Lavovi ne vole naredbe. Ne pričaju o svom finansijskom stanju, dakle sa njima nikako o novcu i finansijama. Ne vole ni ljude koji su hvalisavci. Stara narodna izreka kaže, ne diraj Lava dok spava, tako da izbegavajte da ih budite.
Devica

Device su najosetljivije za modu i za stil oblačenja, isti je slučaj sa rasporedom nameštaja i stvari u kući. Tako da ako ne želite svađu sa Devicama, izbegavajte to. Device vole same da organizuju svoje mesto i vreme i nemojte im vi to nametati.
Vaga
Vagama ne namećite svoje misljenje, oni sami kažu i potvrde kada je pravo vreme. Vage ne vole da se svađaju, tako ako dođe do neke svađe one će je jednostavno napusititi i povući se.

Škorpija

Škorpije ne podnose naredbe. Ma sta radili one vas neće poslušati i vrlo često će uraditi baš suprotno od onoga što vi kažete. Ako Škorpije povredite, to je opasna zona, jer one nikad ne zaboravljaju i neće vam oprostiti to.
Strelac

Strelci mrze sve vrste obaveza. Vole da rade stvari kada oni misle da treba i nikako im ne treba nametati stavove. Najbolje se osećaju napolje ili u prirodi i ne vole osobe koje su ćutljive i zatvoren prostor.
Jarac
Jarčevi su veoma ozbiljne ličnosti i zato ne vole neozbiljnost kod ljudi. Uvek i svuda kasne i ne vole pozurivanje. Ne vole kada im se nesto nameće i kada neko hoće nešto tačno u određeno vreme.

Vodolija

Vodolije ne vole odlaganje i spore i lenje ljude. Vodolije uvek vole da se posao završi na vreme i ne vole da im ostaje posao nedovršen. Vole brzinu, stres i dinamičnost. Uvek vole da su okruženi prijateljima i bliskim ljudima.

Ribe

Ribe ne vole izbegavanje i ignorisanje. Ribe ne ponose kada nekome pomognu, a ta osoba ne zna da im pokaže zahvalnost za to. Vole da sebi zacrtaju cilj ili neku misiju i tako bolje funkcionišu. Izbegavajte da im smetate ako nešto rade.
Izvor: stil.kurir

Zithromax for sale