Seksi horoskop

 

ZA VRELE DANE Seksi horoskop

Šta vas čeka u seksu ovih dana, reći će vam zvezde.

Horoskop

 

Ovnovima Venera ide na ruku, uskoro će Sunce i Merkur činiti isto, a od ranije vas “vole” Saturn i Uran. U prevodu na ovozemaljski jezik, vaš novi osvajački pohod srećno će se završiti. Ako ste stalno preuzbuđeni, tuširajte se hladnom vodom. To pomaže.

Lavovi su u epicentru tuđe erotske znatiželje. Vašoj ponosnoj i taštoj egomaniji takvo nešto savršeno godi. Imate profinjen nos. Strog(a) ste selektor(ka). Zanimaju vas samo ekskluzivni komadi. Već ‘trošite’ nekog poznatog i popularnog? Mac mac. Vau!!!

Strelci bez obveza i obećanja jure dalje u nove izazove. Lako je vama kad sve olako (ne)primate k srcu. Možda vas ‘ukori’ Saturn pa se zainteresujete za svoju sudbinu. Život nam se preokrene u sekundi, a vi samo na seksi užitak mislite.

Bikovi se pale bezveze. Umesto da plivate u moru i surfujete na velikim ljubavnim talasima, vi ste u samoodbrambenoj agresivi. Prerazdražljivi ste za bračni seks, ali ne i za onaj vanbračni. Slučajno ste se smuvali sa nepoznatom osobom? Nema slučajnosti!

Device  se unapred vesele novom ljubavnom porazu. Vaša samokritična psihoerotika, zanimljiva je pojava za malo dublje proučavanje. U seksu ste praktični i uslužni. Odrađujete stvari mehanički, kao da ste zaposleni na brzoj blagajni.

Jarci ništa ne traže, a sve daju. Misli su vam regresivne. Proganjaju vas osećanja krivice, pa glumite anđela? Vaš ‘piton’ miruje, dok ne naiđe nova mala mišica. Pohota Jarca može prerasti u ozbiljnu dijagnozu. Potražite u apoteci antiviagru!

Blizanci se verbalno prepucavaju, umesto da se seksualno raspucavaju. Kada ste u najboljem izdanju, vragolasto se oglašavate u krevetu, i palite partnera ili partnerick do maksimuma. Kakvi ste kada ste na  minimumu? Seksate se, i čitate novine.

Vage rano sazrevaju, i leto im idealno posluži za pokazivanje ličnih savršeno simetričnih telesnih atributa. Izazivate, i elegantno izbegavate dodire. Vas mogu samo da gledaju. Ne, niste turbo narcisoidni, drugima se to samo pričinjava.

Vodolije ne znaju gde su, a ni s kim su. Noć ste proveli s muško ženskim likom, ili u troje? Vaša ovogodišnja letnja seksi partijanja burno su započela. Blago si ga vama. Kako ćete se lepo osećati kada se jednoga dana razbudite iz opojnog bestežinskog stanja.

Rakovi su proteklih nedelja prolazili kroz sve i svašta. Još se oporavljate od polomljenih osećaja. Staro se ruši, i nešto novo se rađa. Ne živite u prošlosti i ne budite prestidljivi. Romantične letnje večeri i nežne seksi noći, upravo vam dolaze.

Škorpioni žare i pale bojnim poljem ljubavi. Puno gore grizete i ubadate od komaraca krvopija. Okolni svet privlači dubina i intenzivnost vaših osećanja. Opsedate tuđa srca sa smeškom, a ne vladate nižim nagonima. Opasan ste narkotik!

Ribe pokušavaju da srede ljubavni život. Ako solirate, nemate koga drugoga ‘transformisati’ osim sebe. Umorni ste od teške samopsihoanalize. Pod hitno vam je potrebno konkre(ve)tno rasterećenje. Volite da ronite, a u seksanju najdublje zaranjate.

Izvor:alo.rs

Zithromax for sale