Saznajte kakve promene vam donosi Venera?

Venera u znaku Ovna pravice trigon sa Rx Saturnom u Strelcu i konjunkciju sa Uranom u Ovnu, pa cete ovih par dana dok traje ovaj vatreni aspekt biti fokusirani na ljubav i ljubavna desavanja.
Preispitajte svoje emocije i odnos prema voljenoj osobi. Odlicno je vreme da ucvrstite postojecu vezu i pravite dugorocne planove za buducnost. Moguce je da ce vas pozvati osoba iz proslosti koja vam je puno znacila i obnovite vezu ili zapocnete vezu sa osobom koja vam se svidja vec duzi period. Moguca je veza i sa osobom koja je dosta starija ili dosta mladja od vas. Ovo je odlicno vreme kada biste zapoceli stabilnu vezu koja bi vodila ka braku i zajednickom zivotu, Saturn ovde donosi stabilnost i trajnost odnosa. Saturn je planeta koja oznacava proslost, Uran buducnost, pa se ovde nastavlja ili obnavlja odnos koji traje duzi vremenski period. Spoj starog i novog.
Uran u konjunkciji sa Venerom donosi iznenadjenja, potpuno neplanirano, kao grom iz vedra neba, upoznacete zanimljivu osobu na nekoj zabavi i izgubiti tlo pod nogama. Ma koliko zeleli da se oduprete tom osecaju necete uspeti da kontrolisete svoje emocije. Uran cini cuda, bice tu svega, od ljubavi do mrznje, od raskida do pomirenja, samo da se nesto desava i poput struje udara i ne ostavlja vas ravnodusnim. Eksplozija strasti i ljubavi, dogadjaji koji se pamte celog zivota. Ocekujte neocekivano. Moguca su poznanstva i preko interneta i drustvenih mreza, takodje Uran vlada znakom Vodolije i 11 kucom prijateljstva, nemojte se iznenaditi ako vam jedan dugogodisnji prijatelj izjavi ljubav.
Vatreni znaci -Ovan, Lav i Strelac neka se pripreme za velike zivotne promene.
” Voli se zato sto se voli. Ne postoji razlog zbog kojeg se voli. Volim te jer se citava Vaseljena zaverila da dodjem do tebe.”- Paulo Koeljo

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale