Saturn u znacima Zodijaka:

 

 

Saturn u Ovnu

Donosi veliku samostalnost. U pitanju su nezavisne osobe koje dobro promisle pre nego što učine neki korak. Ne podnose da slede nekog vođu i radije će preuzeti ulogu da oni to budu, nego da im neko tutoriše.

 

Saturn u Biku

Osobe sa Saturnom u znaku Bika imaju snažnu potrebu za stabilnošću i veoma jak poriv za sticanje svojine i vlasništva. Veoma su istrajni, vredni i u svom radu vrlo metodični.

 

Saturn u Blizancima

Najčešće je reč o osobama naglašene inteligencije. One imaju veliku sposobnost za učenje i široko polje intresovanja. Veoma su savesni, poseduju radoznali um i puni su ideja.

 

Saturn u Raku

Ovo nije naročito povoljan položaj Saturna. Može značiti teško detinjstvo i probleme u odnosu sa roditeljima. Zbog toga su osobe nesigurne, uzdržane i sputane.

 

Saturn u Lavu

U pitanju su jednostavne, pouzdane i privržene osobe. Ali i pored toga one imaju problema da se iskažu u društvu. Sputane su u pogledu ostvarivanja društvenih kontakata.

 

Saturn u Devici

Pedantne, tačne i temeljite osobe, kakve se samo poželeti mogu. Ozbiljnost, odgovornost i diskretnost krase njihov karakter. Posvećeni su poslu i zbog njega znaju da zanemare druge aspekte života.

 

Saturn u Vagi

Osobe koje su dobre kolege i partneri. Racionalne, pouzdane i privržene osobe. Naklonjeni su diplomatskom odnosu sa drugim ljudima i uvek su spremni da se dogovore i za kompromis.

 

Saturn u Skorpionu

Snažna osoba jakih uverenja i vrlo odlučna. Ima ozbiljan pristup svim stvarima u životu. Umešnost i izdržljivost krase njen karakter. Tvrdoglavost takođe. Poseduje sklonost ka dubokom poniranju u složene probleme i poriv ka ispitivanju.

 

Saturn u Strelcu

Osobe imaju snažan osećaj za pravičnost i talenat za pravni poziv. Sklone su asketizmu, religioznosti i filozofiji. U diskusiji su kratke i jasne. Tragaju za širokim horizontima, često kroz avanture, putovanja, emigraciju.

 

Saturn u Jarcu

Saturn je vladar Jarca pa je ovakav položaj veoma dobar. On daje osobe od prirodnog autoriteta, ali iza koga stoji stručnost. Sposobne su, ambiciozne, realne i pragmatične. Neustrašivo se kreću ka svojim ciljevima više se držeći konvencionalne strane nego originalnosti.

 

Saturn u vodoliji

Ovakav položaj Saturna donosi bistar i originalan um, često i sklonost ka ekscentričnosti . Osoba ima smisla za organizaciju i strukturu. Okolina je dobro prihvata i ima sposobnosti da bude vođa. Čvrstih je principa i oni su joj važniji u životu od materijalne strane.

 

Saturn u Ribama

Intuitivne osobe pune razumevanja i saosećanja. Veoma su osećajne i to privlači druge ljude ka njima. Mogu uneti neverovatnu količinu emocija u ljubavni odnos. Kreativne su i znaju da uživaju u tome.

 

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale