Saturn u Strelcu

Saturn u Strelcu 25. avgusta krece direktnim hodom, a u ovom znaku boravice do 20.decembra 2017 godine.
U proteklom periodu Rx Saturn u Strelcu vam je postavio prepreke u onom delu zivota gde je trebalo nesto vazno da naucite, lekciju koju cete pamtiti citavog zivota. Saturn nista nece srediti dok vi sami ne preuzmete odgovornost. Znak Strelac veze se za daleka putovanja, inostranstvo, skolovanje, obrazovanje, zakon, pravdu, moralne principe, pa vam Saturn namerno postavlja prepreke kako biste radili na sebi i porusili strahove i suocili sa svojim slabostima.
Direktno kretanje Saturna donece rasterecenje i uspecete resiti neki problem koji vas dugo muci, posebno je ovaj Saturn u Strelcu ”mucio” osobe rodjene u znaku Strelca, Blizanaca, Device i Riba.
-Ovnovima je pravio problem sa zakonom, sudskim procesima, skolovanjem, odabirom fakulteta, polaganjem ispita, zatvarao kontakte sa inostranstvom.
-Bikovi su imali problem sa kreditima, zaduzivanjima, raspravama oko podele imanja ili nekretnina.
-Blizanci su imali poteskoca u braku, probleme sa bracnim i poslovnim partnerima, kao i sa sudskim procesima.
-Rakovi su u ovom periodu morali da se pobrinu o svom zdravlju, da promene navike, promene nacin ishrane.
-Lavovi su dosta patili u ljubavi, tu su bile tajne ili zabranjene ljubavi, a dosta su se sekirali zbog dece.
-Device su se namucile oko prodaje, kupovine ili izdavanja nekretnina.
-Vage su se stalno cekale na vazne papire, imale problema u saobracaju, dolazile u sukob sa rodjacima ili komsilukom.
-Skorpije su imale probleme sa novcem, iznenadne troskove, pa je Saturn morao da ih nauci da stedi i racionalno trose novac.
-Strelci su imali borbu sa samim sobom, prevazilazenju strahova, frustracija, nezadovoljstva, morali su dosta da se trude, da rade, da budu vredni i povrate samopouzdanje.
-Jarci su imali potrebu za osamom, probleme u komunikaciji sa drugima, morali su da rade na svom duhovnom razvoju.
-Vodolije su raskidali dugogodisnja prijateljstva, i na tom polju dozivljavali su velika razocaranja i prevare od prijatelja.
-Ribe su morale da se posvete poslu, da puno rade, da budu istrajne i steknu poverenje i ugled kod drugih ljudi, da grade karijeru i da se pozicioniraju u drustvu.

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale