Retrogradni Saturn u Strelcu ( od 6. aprila do 28. avgusta)

Saturn u znaku Strelca krece retrogradnim hodom (od 6. aprila do 28. avgusta) i vraca vas u proslost i na greske koje bi trebalo da ispravite. Rx Saturn u Strelcu postavice vam prepreke u onom delu zivota gde bi trebalo nesto vazno da naucite, lekciju koju cete pamtiti citavog zivota. Rx Saturn ce vas muciti, postavljati razne prepreke, strahove, kocenja, ali takodje naucice vas strplenju, ojacacete, napredovacete u duhovnom pogledu, jer Saturn je ucitelj i mucitelj. Saturn nista nece srediti dok vi sami ne preuzmete odgovornost. Znak Strelac veze se za daleka putovanja, inostranstvo, skolovanje, obrazovanje, zakon, pravdu, moralne principe, Saturn namerno postavlja prepreke kako biste radili na sebi i porusili strahove i suocili sa svojim slabostima.
-Ovnovima ce praviti problem sa zakonom, sudskim procesima, skolovanjem, odabirom fakulteta, polaganjem ispita, zatvara kontakte sa inostranstvom.
-Bikovi ce imati problem sa kreditima, zaduzivanjima, raspravama oko podele imanja ili nekretnina.
-Blizanci ce imati poteskoca u braku, probleme sa bracnim i poslovnim partnerima, kao i sa sudskim procesima.
-Rakovi moraju da vode racuna o svom zdravlju, da promene lose navike, promene nacin ishrane. Ibacite cigarete i alkohol.
-Lavovi ce se baviti odabirom partnera, raskrstice sa starim, tajnim ili zabranjenim ljubavima, razmisljace o deci i prosirenju porodice.
-Device ce se namuciti oko prodaje, kupovine ili izdavanja nekretnina.
-Vage ce cekati na vazne papire, ugovore, dogovore, moguci su problemi u saobracaju, pa budite maksimalno oprezni, a ako ste razmisljali o kupovini automobila odlozite to do septembra. Moguci su sukobi sa rodjacima ili komsilukom.
-Skorpije ce imati probleme sa novcem, iznenadne troskove, neizmirene dugove, Rx Saturn morao da vas nauci da stedite i racionalno trosete novac.
-Strelci ce voditi borbu sa svojim strahovima, u ovom periodu moracete da radite na sebi i na prevazilazenju svojih strahova, frustracija, nezadovoljstva, morace dosta da se trude, da rade, da budu vredni i povrate samopouzdanje.
-Jarci ce imati potrebu za osamom, moguci su problemi u komunikaciji sa drugima, morace da rade na svom duhovnom razvoju.
-Vodolije ce prekinuti dugogodisnja prijateljstva i na tom polju doziveti velika razocaranja i prevare od prijatelja.
-Ribe ce morati da se posvete poslu, da puno rade, da budu istrajne i steknu poverenje i ugled kod drugih ljudi, da grade karijeru i da se pozicioniraju u drustvu.

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale